Dance for new memories

Dutch Swing College Band

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,

Dutch Swing College Band | 19-5

Op zondag 19 mei 2019 komt de Dutch Swing College Band weer terug aan boord van het schip. Zij zullen van 16:00 – 19:00 uur optreden waar jazzliefhebbers in een sfeervolle omgeving op de swingende muziek van de Dutch Swing College Band kunnen dansen.

Over Dutch Swing College Band

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was jazzmuziek verboden in Nederland. Toch waren er een aantal jongeren die deze muziek wilden behouden. Ze oefenden en speelden in het geheim en waren vastbesloten om na de oorlog een school op te richten voor jazzmuziek: het Swing College. Op de dag van de bevrijding in 1945 had het Orchestra of the Dutch Swing College haar eerste optreden. Er werden lezingen gegeven, jazz bijeenkomsten georganiseerd en muzieklessen gegeven door leden van de band. De naam werd daarom al snel veranderd in de Dutch Swing College Band. In 1960 werd de Dutch Swing College Band een beroepsorkest, zij wonnen vele prijzen en spelen tot op heden wereldwijd met succes.

Ticketverkoop

De kaarten voor dit bijzondere optreden kosten €27,- per stuk (exclusief servicefee). Via de Nationale Theaterkassa kunt u nu de tickets in de voorverkoop kopen. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord entreekaarten te kopen bij de hotelreceptie op het Main Deck. De zaal gaat open om 15:00 uur.

Tickets kopen

Genieten van een lunch of diner?

Wilt u voor of na het concert genieten van een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants aan boord? Reserveren is wenselijk. Onze mogelijkheden:

  • Captains Lunch in het Lido voor €14,00 p.p.
  • 3-gangen Chef’s Menu in het Lido voor €36,50 p.p.

Reserveer voor een lunch of diner aan boord via telefoonnummer: 010 – 297 30 97 o.v.v ‘Dutch Swing College Band’.

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,