Onbezorgd genieten van een heerlijk paasweekend

Pasen op het ss Rotterdam

Pasen op het ss Rotterdam

Het is bijna Pasen! Dat betekent een extra lang weekend. Tijd om de deur uit te gaan en er een super leuk paasweekend van te maken. Geniet onbezorgd van een heerlijk paasweekend met de hele familie aan boord van het ss Rotterdam. Met Pasen is er van alles te beleven op het ss Rotterdam.

Kinderen zijn speciale gasten aan boord waarbij de paashaas je graag van harte welkom heet! Kinderen kunnen in de speciale Kids Room aan boord paasdecoraties knutselen en paaseitjes zoeken tijdens de speciale paasrondleiding of geniet van een heerlijke Paasbrunch of high tea.

Eieren zoeken | 30 maart t/m 2 april | 10:00 – 17:00 uur

Op de route van de rondleiding Uitwaaien & Zwaaien worden er in het hele paasweekend  vele eieren verstopt. Denk jij alle eieren te kunnen vinden op dit grote schip? Ga op ontdekkingsreis en verzamel in een paasmandje (af te halen bij de Audiofoonuitgifte op het Promenade Deck) heerlijke chocolade paaseitjes of ga op zoek naar de speciale gouden eieren. De vinder van het gouden ei mag deze inruilen voor een mooie prijs.

Paasdecoraties knutselen | 30 maart t/m 2 april | 13:30 – 16:30 uur 

Wil jij ook tijdens Pasen paaseieren verven? Kinderen kunnen in de speciale Kids Room op het Lower Promenade Deck leuke paasdecoraties knutselen. De knutselmiddagen worden georganiseerd gedurende het hele paasweekend van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april tussen 13:30 en 16:30 uur en is gratis toegankelijk.

Meet & Greet met de paashaas | 1 en 2 april | 11:30 – 15:00 uur  

Tijdens Eerste en Tweede Paasdag kun je ook de paashaas ontmoeten aan boord van het ss Rotterdam. De paashaas verwelkomt de gasten bij de paasbrunch en de kinderen kunnen met hem op de foto.

Paasbrunch | 1 en 2 april | 11:30 – 15:00 uur

De paasbrunch aan boord van het ss Rotterdam is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch, hartig en zoet, warme en koude gerechten. Alles komt tijdens deze brunch samen en is er voor ieder wat wils. Tijdens de Paasdagen is het extra gezellig om er eens met zijn allen erop uit te gaan. Vrolijk Pasen!

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,