Sinterklaas viert zijn verjaardag

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Een paar dagen voor zijn grote verjaardag viert Sinterklaas al feest op het schip! Op woensdag 28 november is het dan eindelijk zo ver. Wil jij ook samen dansen met de danspiet en knutselen met knutselpiet? Of met Sinterklaas op de foto? Kom dan op woensdag 28 november vanaf 15:00 uur naar het ss Rotterdam.

Kom gezellig naar het ss Rotterdam om vanaf 15:00 uur samen met de Pieten te dansen en spelletjes te doen op vrolijke Sinterklaasmuziek en te knutselen met onze knutselpiet. Na de Pietendisco zal Sinterklaas een kijkje komen nemen in de Ambassador Lounge. Er is een Meet&Greet met Sinterklaas en je kunt ook met hem op de foto. En misschien heeft hij wel een kleine verassing meegenomen voor jou! De middag duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Tijdens het Sinterklaasfeest mogen allerlei zoetigheden natuurlijk niet ontbreken! Daarom staan er allerlei lekkernijen en drankjes klaar voor de kinderen. Ook voor de ouders is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen, op eigen gelegenheid bij de bar.

VOLGEBOEKT

Het Sinterklaasfeest is wegens grote belangstelling helemaal al volgeboekt dus wij kunnen helaas geen reserveringen meer aannemen.