Celebrating new memories

Vier de feestdagen
met het ss Rotterdam

Celebrating new memories

Feestdagen 2022

De mooiste tijd van het jaar, is tijd met elkaar! Wij hebben het gemist om de feestdagen samen met onze gasten door te brengen. Vier daarom samen met ons de feestdagen op een unieke en sfeervolle locatie die volledig is gedecoreerd in kerstsfeer. Het ss Rotterdam bezorgt zowel voor hotelgasten als voor overige gasten een zorgeloze Kerst!

Bekijk op deze pagina wat het ss Rotterdam allemaal te bieden heeft tijdens de feestdagen.

We serveren geen High Tea op 24, 25 en 26 december.
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van onze à la carte kaart gedurende de feestdagen op het ss Rotterdam.

Arrangementen

Maak de feestdagen compleet met een unieke overnachting op het ss Rotterdam! Voor de feestdagen hebben we diverse arrangementen samengesteld om iedereen een zorgeloze Kerst te bezorgen. Klik op de onderstaande button om de inhoud van de arrangementen te bekijken en om te reserveren!

Bekijk arrangementen

Feestdagen in de

Club Room

Ook tijdens de feestdagen kun je in de Club Room genieten van lekker eten en een goed glas wijn! Het restaurant is gedecoreerd in kerstsfeer waardoor deze sfeervolle huiskamer nog gezelliger is dan normaal. Geniet van een avondje in de Club Room of boek het arrangement Manhattan en geniet van een volledig verzorgd verblijf inclusief diner in de Club Room.

Kerst in de Club Room

Op kerstavond en op 1e  kerstdag is de Club Room geopend voor gasten met een speciaal 5-gangen diner. Laat je verrassen door chef Tony Strijk en zijn team. Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Je wordt feestelijk ontvangen met een glas prosecco en bij elke gang hebben wij alvast een lekker wijntje uit de Ocean Wine Bar voor je uitgezocht!

Oud& Nieuw in de Club Room

Op oudejaarsavond staat het team van de Club Room voor je klaar om heerlijke gerechten en wijnen te serveren. Met een uniek 5-gangendiner weten wij zeker dat jouw avond een feestje wordt! Een goed glas wijn passend bij elke gang hebben wij ook alvast voor je uitgezocht. Laten we 2022 samen afsluiten met een heerlijke avond in de Club Room!

Meer informatie Club Room

 

Sylvester Party

Speciaal voor tijdens Oud & Nieuw hebben wij de Sylvester Party om samen te proosten op het nieuwe jaar. Voor slechts €119,- euro per persoon staat een avondvullend programma (van 22:00 tot 02:00 uur) vol entertainment op jou te wachten. Dit bedrag is inclusief bier, huiswijn, prosecco en frisdrank.

 

Meer info & boeken

Proef alvast de sfeer

The start of new memories