Celebrating new memories

Vier de feestdagen
in de club room

Feestdagen in de

Club Room

Ook tijdens de feestdagen kun je in de Club Room genieten van lekker eten en een goed glas wijn! Het restaurant is in thema gedecoreerd waardoor deze sfeervolle huiskamer nog gezelliger is dan normaal. Op kerstavond, 1e kerstdag en oudejaarsavond is de Club Room geopend voor hotelgasten met een speciaal 5-gangen diner. Bekijk alle mogelijkheden voor feestdagen in de Club Room op deze pagina.

Kerstmis

Op kerstavond en 1e kerstdag kun je genieten van een 5-gangendiner in de Club Room. Laat je verrassen door unieke smaaksensaties. De geserveerde gerechten worden bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en producten van Nederlandse bodem. Bij elke gang hebben wij alvast een lekker wijntje uit de Ocean Wine Bar voor je uitgezocht! Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Aankomsttijden: 18:00, 18:30 en 19:00 uur.

Oud & Nieuw

Ook op oudejaarsavond staat het team van de Club Room voor je klaar om heerlijke gerechten en wijnen te serveren. Met een uniek 5-gangendiner weten wij zeker dat jouw avond een feestje wordt! Een goed glas wijn passend bij elke gang hebben wij ook alvast voor je uitgezocht! Proost samen met het ss Rotterdam op een mooi 2023.

Aankomsttijden: 18:00, 19:30 en 19:00 uur.

Arrangementen

Deze feestdagen geniet je van de mooiste arrangementen bij ons aan boord. Met onze speciaal samengestelde arrangementen belooft het een zorgeloze kerst te worden! Via onderstaande button lees je meer informatie over de arrangementen.

Bekijk arrangement

Sylvester Party

Combineer je diner in de Club Room met de Sylvester Party! Het feest is voor iedereen van jong tot oud. Een avondvullend programma (van 22:00 tot 02:00 uur) vol entertainment, champagne, oliebollen en hapjes staat op jou te wachten!

Meer informatie

Proef alvast de sfeer

The start of new memories