Beleef een middag vol knutselplezier

Gezellig knutselen op het ss Rotterdam

Kom gezellig  knutselen aan boord en beleef een middag vol knutselavontuur!

Onze shiphosts staan klaar om jullie te begeleiden en te inspireren bij het maken van de mooiste knutselwerkjes. Alle kinderen zijn van harte welkom aan boord van het ss Rotterdam om hun vrolijkste creatie te maken. Er is genoeg gekleurd papier, stickers, glitters en nog veel meer, dus aan knutselmateriaal geen gebrek. Het wordt een middag vol plezier!

Ondertussen kunnen papa’s en mama’s op eigen tempo het schip ontdekken. De kinderen zijn in goede handen bij onze shiphosts. Geniet van het uitzicht op Rotterdam vanuit het Lido Grill restaurant onder het genot van een heerlijke lunch en/of drankje. Bezoek de Captains Lounge of drink een goed glas wijn in onze Ocean Wine Bar. Wil je meer over het schip leren? Loop dan bijvoorbeeld de Stoom & Chroom tour, één van onze tours die jou alles vertelt over La Grande Dame die ruim zestig jaar de wereldzeeën bevoer. Ontdek het pracht en de geschiedenis van het ss Rotterdam.

Op de volgende data worden deze knutselmiddagen van 13:30 tot 16:30 uur georganiseerd:

-23, 27 en 30 december 2023

-3 en 6 januari 2024

Inschrijven is niet nodig en het knutselen is gratis. Wij hopen jou en jouw familie snel aan boord te verwelkomen voor een middag vol knutselplezier en avontuur!