Pleinbioscoop Rotterdam en Wereldhavendagen presenteren

Grand Budapest Hotel op het ss Rotterdam

Grand Budapest Hotel op het ss Rotterdam

Op vrijdag 7 september presenteren Pleinbioscoop Rotterdam en Wereldhavendagen op het ss Rotterdam: Grand Budapest Hotel, een film over een onmogelijk grandioos hotel. Waar kun je deze film beter bekijken dan bovenop het dek van ons eigen Rotterdamse Grand Hotel, het ss Rotterdam? Pleinbioscoop Rotterdam en de Wereldhavendagen presenteren hiermee de meest perfectionistische en misschien wel de mooiste Wes Anderson film tot nu toe. De symmetrie, de kleuren, de kostuums en vergeet de sterrencast niet: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Jude Law, Jeff Goldblum, Bill Murray en meer.

Geniet voor de film eerst nog even van het uitzicht op de stad en bekijk daarna de film op één van de dekken op het schip: onder de Rotterdamse sterrenhemel. Wij zorgen voor stoelen dus deze hoef je niet mee te nemen of te huren.

19:30 uur – Deuren open
20:30 uur – Start film
22:15 uur – Einde film

Tickets (UITVERKOCHT)

Koop nu je tickets via de website van Pleinbioscoop Rotterdam.

  • Ticket € 7,50 (entree)
  • Ticket €12,50 (entree inclusief signature cocktail voor een welkomstdrankje in stijl)

Over Grand Budapest Hotel

Meesterwerk van Wes Anderson: de magisch verfilmde, vervallen luxe van een onmogelijk grandioos hotel. Een spannend verhaal over liefde, moord en intrige in het Europa van de Jaren 30. Een film die niet alleen visueel ontzettend plezierig is, maar ook nog bijzonder grappig.