Beleef de magie in Rotterdam

Hans Klok & Friends

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Beleef de magie van Hans Klok & Friends in Rotterdam

Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en is met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. Van 22 juli tot en met 7 augustus is de show te zien in een imposante theatertent bij het ss Rotterdam. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans Klok voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat je de ultieme familievoorstelling niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet.

Hans Klok tickets

Kaarten voor Hans Klok & Friends zijn eenvoudig online verkrijgbaar. Deze zijn te bestellen via de website van Hans Klok & Friends.

 

Bestel hier je tickets

Kamer boeken

Wil je na de show van Hans Klok & Friends overnachten op het ss Rotterdam en verzekerd zijn van een hotelkamer? Boek dan direct online een hotelkamer via de boekingstool bovenaan de pagina.

Boek een kamer

Praktische informatie Hans Klok & Friends

 • Data: 22, 23, 24, 29, 30, 31 juli en 5, 6, 7 augustus 2022
 • Tijden: er zijn middagvoorstellingen (15:00 uur) en avondvoorstellingen (19:30 uur)
 • Duur: ruim 90 minuten
 • Locatie: in een imposante theatertent in Rotterdam voor het ss Rotterdam
 • Bereikbaarheid en parkeren: Hans Klok & Friends is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar- als eigen vervoer. Parkeren kost €3 per uur of €15 per dag.

Meer informatie

Internationale cast

De hoofdrol van de voorstelling is voorbehouden aan Hans Klok en zijn danseressen. Keer op keer bewijst de illusionist dat hij tot de wereldtop behoort. Daarnaast schittert Hans Klok tussen een internationale cast met bekroonde acts: Kevinski, Pavel Valla Bertini, Yuri & Veronica Caveagna, Celis Fam en Trio Three G!

Veelgestelde vragen

Tickets voor de Hans Klok and Friends show kunnen geboekt worden op de volgende data op basis van beschikbaarheid.

 • Vrijdag 22 juli (19:30 uur)
 • Zaterdag 23 juli (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Zondag 24 juli (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Vrijdag 29 juli (19:30 uur)
 • Zaterdag 30 juli (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Zondag 31 juli (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Vrijdag 5 augustus (19:30 uur)
 • Zaterdag 6 augustus (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Zondag 7 augustus (15:00 uur of 19:30 uur)

Nee, op dit moment kunt u Hans Klok & Friends zonder restricties of corona toegangsbewijs bezoeken. Wij volgen echter te allen tijde de richtlijnen van de overheid. Als de situatie onverhoopt verandert dan volgen wij de geldende regels op het moment van uw bezoek. Met het aanschaffen van tickets verklaart u zich daarmee bekend en akkoord.

De show duurt ongeveer 90 minuten en er is geen pauze. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom bij de show. Er zijn foodtrucks, terrassen en muziek.

Speciaal voor deze productie wordt op alle locaties een moderne theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen.

Voor Hans Klok & Friends adviseren we een leeftijd van 8 jaar en ouder.

Er is geen garderobe. Hans Klok & Friends kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadigingen van eigendommen.

The start of new memories

Ontdek de sfeer