Collecting new memories

In de media

Het ss Rotterdam in video's
en artikelen

RTV Rijnmond - 4 september 2017 - Wereldhavendagen

“De Wereldhavendagen zitten er na zondag alweer op. Ruim 430.000 mensen genoten tijdens het lekkere weer van het evenement in Rotterdam. RTV Rijnmond was erbij en maakte beeld van de vele hoogtepunten.” Lees het hele artikel!

NPO Radio 2 Wout2day - 22 augustus 2017 - Escape Room ss Rotterdam

De escape room van het ss Rotterdam is geopend! Wouter van der Goes van NPO Radio 2 spreekt in zijn show Wout2day met ons over de nieuwste attractie aan boord. Beluister het hele fragment!

AD - 27 juni 2017 - K3 Love Cruise

“Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zijn druk bezig met het opnemen van hun eerste film: K3 Love Cruise. Omdat de Titanic – die inspiratiebron is voor de film – al jaren op de zeebodem ligt, worden de beelden geschoten op het ss Rotterdam”. Lees het hele artikel!

NOS - 14 mei 2017 - Feyenoord kampioensfeest

Nadat het kampioenschap van Feyenoord een feit was, kwamen de spelers aan boord om hun feest te vieren. NOS maakte daar een item over. Bekijk de video!

Mon et Mine - 20 april 2017 - Bruiloft op het ss Rotterdam

“Ergens in ons achterhoofd hoorden we de hele dag dat liedje: “The Love Boat”…. Niet heel erg verwonderlijk, want Nelly en Kees-Jan kozen voor de SS Rotterdam om in het huwelijk te treden. Ze waren al 18 jaar samen, hebben heel wat meegemaakt en daarom was het nu tijd om de hele wereld te laten zien hoeveel ze van elkaar houden.” Lees het hele artikel!

Libelle TV - november 2016 - Reisvlogger Bonnie

Reisvlogger Bonnie showt de leukste plekken van Rotterdam-Zuid. Waarom naar een verre bestemming als ons eigen land ook zoveel mooie plekken heeft? Nou, dat dacht reisvlogger Bonnie ook. Daarom is ze deze week in onze prachtige havenstad, Rotterdam. Ze loopt langs de Kop van Zuid en bezoekt het wijkje Katendrecht. Bekijk de video!

Dagblad van het Noorden - 6 september 2016 - Reis!

“Met een enorme vaart snelt de watertaxi over de Nieuwe Maas in Rotterdam. Binnen twee minuten ben je van het stoomschip Rotterdam bij Hotel New York. Twee hotels met een gezamenlijke historie waar emigranten en cruisetoeristen samen komen.” Lees het hele artikel! 

Metronieuws.nl - 22 augustus 2016 - Playmobil Room

“Met de stijgende populariteit van vakanties met een cruiseschip kon speelgoedmaker Playmobil natuurlijk niet achterblijven. De fabrikant komt met een 66 centimeter lange variant, voorzien van alle luxe. De lancering van dit nieuwe schip vindt deze hele week plaats het ss Rotterdam.” Lees het hele artikel!

Lindanieuws.nl - 18 februari 2016 - Club Room

“Het klinkt voor velen als iets onbereikbaars: poepiechic brunchen of dineren op een enorm cruiseschip. Tóch kan ook ‘de normale mensch’ even van dit luxe leventje proeven. Hoe? Door aan te schuiven bij Club Room op het enorme ss (stoomschip) De Rotterdam.” Lees het hele artikel

Rotterdam Info - januari 2016 - Lonely Planet Mini Guide Rotterdam

Omdat Rotterdam door Lonely Planet is uitgeroepen tot één van de Best in Travel steden van 2016 is er de exclusieve Lonely Planet Mini Guide Rotterdam verschenen. Ook het ss Rotterdam mocht hierin natuurlijk niet ontbreken! Lees het hele artikel!

Libelle.nl - 8 mei 2015 - Zeebonken

“Rotterdam: stad van zeebonken met pretoogjes en sterke verhalen. Heb je zeebenen? Dan is een overnachting op stoomschip De Rotterdam een aanrader. Het grootste cruise- en lijndienstschip dat ooit in Nederland is gebouwd, doet sinds 5 jaar dienst als hotel. Met De Rotterdam als uitvalsbasis, bezoekt onze reisjournaliste Jana Voyvodich de kleurrijke en historische wijken. De Kaap en Kop van Zuid.” Lees de hele blog!