10 jaar ss Rotterdam in Rotterdam

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Het ss Rotterdam viert feest

Precies 10 jaar geleden openden wij voor het eerst onze deuren voor het grote publiek aangemeerd in de wijk Katendrecht. Tien jaar geleden, op 15 februari 2010, zorgde een ballonnenreeks op de route voor herkenningspunten naar het schip. Zaterdag 15 februari vieren we dat het ss Rotterdam 10 jaar geleden haar deuren opnieuw opende voor bezoekers. Dit willen we graag mét jullie vieren tijdens dit feestweekend!

De volgende opties zijn beschikbaar om het jubileum samen met ons te vieren.

  • Jubileumarrangement: In dit arrangement zit een overnachting inclusief ontbijt. Daarnaast diner je zaterdagavond in het Lido Grill Restaurant en bieden wij het gehele weekend verschillend entertainment aan. Zaterdag en zondag overdag zijn er diverse rondleidingen te volgen zoals de Kunsttour & de Techniek onder de Waterlijn tour. Daarnaast bieden wij een schildersworkshop én een theeproeverij aan. Zaterdagavond kunnen de voetjes van de vloer tijdens het Zimmerwax concert of leer je alles over de Rotterdamse Taal tijdens het Natte T Festival. Al het bovengenoemde entertainment zit bij de prijs van het arrangement inbegrepen.
  • Zimmerwax = UITVERKOCHT: Erwin Zimmerman, aka dj Get Hyper, van de Rotterdamse platenzaak Demonfuzz draait muziek op vinyl uit de zestig jaar dat het schip nu bestaat, afgewisseld met live muziek van het Rotterdamse Benjamin Herman Quintet. Het is mogelijk om hier los een ticket voor te kopen en alleen op zaterdagavond te komen feesten.
  • Natte T Festival: Het Natte T Festival is een avondvullend entertainment-programma over de Rotterdamse taal. Dit festival wordt gehost door niemand minder dan Herco Kruik, dé man van de Rotterdamse Bijnamen. Voor het Natte T Festival is het ook mogelijk om een los kaartje aan te schaffen. Zie onderaan de pagina voor meer informatie.
  • Overnachting: Uiteraard is het ook mogelijk om dit weekend bij ons aan boord te overnachten.  In combinatie met een overnachting kan er tegen een gereduceerd tarief kaartjes voor Zimmermax en het Natte T festival aangeschaft worden. Het overige entertainment is uitgesloten bij een reguliere overnachting.

Boek hier je tickets

Jubileumarrangement ss Rotterdam

Met onderstaand arrangement waan je je weer even op een echte cruise. De gehele dag zijn er doorlopend activiteiten te bezoeken aan boord.

Het jubileumarrangement bestaat uit:

1x overnachting
1x uitgebreid ontbijtbuffet
1x 3-gangen verrassingsdiner in Lido Grill
Dagvullend entertainment 11:00 – 00:00 uur
Exclusief stadsbelasting

Boek hier het arrangement

Alleen feesten?

Alleen behoefte aan een te gek feest? Koop hier je kaartjes voor Zimmerwax en het Natte T Festival! Naast het geheel verzorgde arrangement bieden wij ook losse kaartjes aan voor de feesten op zaterdagavond 15 februari. Wil je graag het 10-jarig jubileum van het ss Rotterdam aan boord komen vieren? Kies een van onderstaande feesten, bestel je tickets en we ontvangen je graag!

Het Natte T Festival - Avondvullend entertainment over de Rotterdamse taal

Het Natte T Festival is een avondvullend entertainment-programma over de Rotterdamse taal. Want ut Rotjeknors bekt zo lekker en wat een faine uitdrukkingen en woorden gebruiken we toch. En we hebben natuurlijk de befaamde ‘Natte T’, de typisch Rotterdamse tongval, waarbij de letter T vooruit in de mond wordt uitgesproken, zodat deze van de lippen afspat.

Dus dompel je deze avond onder in de Rrrottûdamse taal met op het programma:
•Roel Pot – Cursus Plat Rotterdams
•Arie van der Krogt – Rotterdamse Liedjes
•Be Romy – Rotterdamse Spoken Word
•Herco Kruik – Over Rotterdamse Bijnamen
•Carrie – Rotterdamse Column

Verder draaien we tussendoor lekkere Rotterdamse muziek en zijn er diverse humoristische Rotterdamse fillempies te zien.

De ontvangst is om 20:00 uur en de voorstelling zal om 20:30 uur beginnen met een verwachte eindtijd van 23:30 uur inclusief pauze. Kaartjes zijn te koop voor €12,50 per stuk.

Koop hier je tickets voor het Natte T Theater

UITVERKOCHT - Zimmerwax in het Theatre inclusief afterparty

Het 10-jarig bestaan wordt zaterdagavond 15 februari groots gevierd in het theater op het ss Rotterdam met het feest Zimmerwax. Erwin Zimmerman, aka dj Get Hyper, van de Rotterdamse platenzaak Demonfuzz draait muziek op vinyl uit de zestig jaar dat het schip nu bestaat, afgewisseld met live muziek van het Rotterdamse Benjamin Herman Quintet. Het is historische grond, want in dat theater traden ooit wereldsterren op als Dizzy Gillespie, Count Basie, Lionel Hampton, Oscar Peterson, Frank Sinatra en Ray Charles.

 

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,