Kinderactiviteiten in de Zomervakantie

Het is zomervakantie en daarom biedt het ss Rotterdam activiteiten aan, speciaal voor kinderen.

Kinderen die aan boord komen overnachten krijgen bij de check-in een kinderpaspoort mee. Door verschillende leuke opdrachten uit te voeren kunnen kinderen 9 stempels verzamelen in het paspoort. Bij het behalen van 4 stempels ontvangen de kinderen een presentje. Zodra alle 9 stempels zijn behaald ontvangen zij nog een andere leuke verrassing.

Aan boord is er ook een vlaggenspeurtocht georganiseerd. Zoek alle vlaggen en maak een woord van alle letters die bij de vlaggen te vinden zijn. Is het woord geraden? Dan wacht er nog een leuke beloning!

Ook krijgen de kinderen bij de check-in een kleurplaat mee waarmee zij deel kunnen nemen aan de Kleurplatenwedstrijd. Zorg ervoor dat je naam, leeftijd en je e-mailadres worden vermeld op de achterkant. Dan kan de kapitein de mooiste kleurplaat uitkiezen!

Op woensdag en zaterdag van 13:30 – 16:00 uur kunnen de kinderen spelen en knutselen in de Kids Room. Een ticket hiervoor bedraagt €2,- en bij kinderen onder de 12 jaar is begeleiding nodig van de ouders.

Meer informatie?