Activiteiten in de meivakantie

Knutselen op het ss Rotterdam

Kom knutselen op het schip tijdens de meivakantie en beleef een middag vol plezier!

Het weer deze meivakantie is nog niet optimaal, maar thuiszitten zit er niet in! Kom deze vakantie knutselen aan boord van het ss Rotterdam en laat je creativiteit de vrije loop. Ook voor ouders is er genoeg te doen!

In de meivakantie knutselen wij elke woensdag en zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:30 samen met jullie. Onze shiphosts staan klaar om jullie te begeleiden en te inspireren bij het maken van de mooiste knutselwerkjes. Alle kinderen zijn van harte welkom aan boord van het ss Rotterdam om hun vrolijkste creatie te maken. Er is genoeg gekleurd papier, stickers, glitters en nog veel meer, dus aan knutselmateriaal geen gebrek. Het wordt een middag vol plezier!

Ondertussen kunnen papa’s en mama’s op eigen tempo het schip ontdekken. De kinderen zijn in goede handen bij onze shiphosts. Geniet van het uitzicht op Rotterdam vanuit het Lido Grill restaurant onder het genot van een heerlijke lunch en/of drankje. Bezoek de Captains Lounge of drink een goed glas wijn in onze Ocean Wine Bar. Wil je meer over het schip leren? Loop dan bijvoorbeeld de Stoom & Chroom tour, één van onze tours die jou alles vertelt over La Grande Dame die ruim zestig jaar de wereldzeeën bevoer. Ontdek het pracht en de geschiedenis van het ss Rotterdam.

Inschrijven is niet nodig en het knutselen is gratis. Wij hopen jou en jouw familie snel aan boord te verwelkomen voor een middag vol knutselplezier en avontuur

*Zaterdag 29 april 2023, woensdag 3 mei 2023 en zaterdag 6 mei 2023