Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Knutselen op het ss Rotterdam

Knutsel jij mee op het schip in de voorjaarsvakantie?

Tijdens de voorjaarsvakantie hoef je niet thuis te zitten. Kom deze vakantie knutselen aan het boord van het ss Rotterdam. Ook voor de ouders is er genoeg te doen!

In de voorjaarsvakantie knutselen wij elke woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:30 samen met jullie. Wegens succes knutselen wij deze vakantie dus ook op vrijdag! Onze shiphosts staan paraat voor begeleiding en inspiratie voor het maken van de mooiste knutselwerkjes. Alle kinderen zijn van harte welkom aan boord van het ss Rotterdam om zijn/haar vrolijkste creatie te maken. Er is een hoop gekleurd papier, allerlei stickers, spetterende glitters en nog veel meer, dus aan knutselgerei geen gebrek. Het wordt een middag vol met pret.

De papa’s en mama’s kunnen ondertussen in hun eigen tijd het schip ontdekken. De kinderen zijn namelijk zeker in goede handen bij onze shiphosts. Geniet van het uitzicht op Rotterdam vanuit het Lido Grill restaurant onder het genot van een overheerlijke lunch en/of drankje. Bezoek de Captains Lounge of drink een goed glas wijn in onze Ocean Wine Bar. Wil jij liever meer over het schip leren? Loop dan bijvoorbeeld de Stoom & Chroom tour, één van onze tours die jou alles verteld over La Grande Dame die ruim zestig jaar de wereldzeeën bevoer. Zie en hoor alles over het pracht en praal van het ss Rotterdam.

Inschrijven is niet nodig en het knutselen is gratis, wij hopen jou snel aan boord te verwelkomen!

*Zaterdag 18 februari 2023, woensdag 22 februari 2023, vrijdag 24 februari 2023, zaterdag 25 februari 2023, woensdag 1 maart 2023, vrijdag 3 maart 2023 en zaterdag 4 maart 2023