KEUKENBRIGADE

RESTAURANT CLUB ROOM

Onze keukenbrigade zet elke gast graag in het zonnetje tijdens een culinair diner in Restaurant Club Room. Maar wie zijn de mensen die het diner (voor)bereiden en wie zie je nou eigenlijk in het restaurant lopen? Maak elke week kennis met één van onze collega’s in “Maak kennis met…”. 

Naam: Enzo Benard

Functie: Leerling kok 

Leeftijd: 18 jaar

 

Hoe lang werk je al bij Restaurant Club Room?

Ik werk nu 1 jaar bij Restaurant Club Room.

 

Wat heb je gedaan voordat je bij Restaurant Club Room kwam werken?

Ik heb eerder in de spoelkeuken bij een restaurant gewerkt in mijn dorp.

 

Wat maakt het werken in Restaurant Club Room zo leuk?

Ik heb een goede werkrelatie met mijn collega’s in de keuken. Daarnaast vind ik de manier van koken die wij in de keuken hanteren erg prettig.

 

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

Een lang hardwerkende dag met veel gezelligheid en passie.

 

Wat is een moment dat je nooit meer vergeet?

De dag dat ik werd gevraagd om in Restaurant Club Room te komen werken.

 

Wat is jouw favoriete gerecht in Restaurant Club Room?

Het voorgerecht, Kreeft. Het heeft een mooie en kleurrijke opmaak en om het gerecht te bereiden moet je veel handelingen uitvoeren.

 

Wat maakt Restaurant Club Room in jouw ogen zo uniek?

Dat we veel vrijheid krijgen in onze gerechten. Ook in ons doen en laten kennen wij veel vrijheid.

 

Maak hier kennis met de rest van de brigade