KEUKENBRIGADE

RESTAURANT CLUB ROOM

Onze keukenbrigade zet elke gast graag in het zonnetje tijdens een culinair diner in Restaurant Club Room. Maar wie zijn de mensen die het diner (voor)bereiden en wie zie je nou eigenlijk in het restaurant lopen? Maak elke week kennis met één van onze collega’s in “Maak kennis met…”. 

Naam: Jasper Maula

Functie: Chef de parti 

Leeftijd: 27 jaar

Hoe lang werk je al bij Restaurant Club Room?

Ik werk hier nu anderhalf jaar.

 

Wat heb je gedaan voordat je bij Restaurant Club Room kwam werken?

Ik heb hiervoor twee jaar in het Lido Restaurant gewerkt en een jaar bij Meetings & Events aan boord.

 

Wat maakt het werken in Restaurant Club Room zo leuk?

De interactie met de gasten door middel van de open keuken waar we in werken. Natuurlijk hebben we ook een leuk team van collega’s wat het werken leuk maakt.

 

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

Ik begin de dag met een kop koffie. Daarna check ik de geleverde producten om ze vervolgens te verwerken volgens mice en place. Deze geven de ’s avonds mee tijdens het diner.

 

Wat is een moment dat je nooit meer vergeet?

Op de dag dat Feyenoord kampioen werd vierden zij het kampioenschap bij ons aan boord.

 

Wat is jouw favoriete gerecht in Restaurant Club Room?

Griet met kerrie bulgur, appelschuim en krokant van tapioca en inktvis.

 

Wat maakt Restaurant Club Room in jouw ogen zo uniek?

Eten op het historische ss Rotterdam in de ambiance van toen met gerechten van nu.

 

Maak hier kennis met de rest van de brigade