KEUKENBRIGADE

RESTAURANT CLUB ROOM

Onze keukenbrigade zet elke gast graag in het zonnetje tijdens een culinair diner in Restaurant Club Room. Maar wie zijn de mensen die het diner (voor)bereiden en wie zie je nou eigenlijk in het restaurant lopen? Maak elke week kennis met één van onze collega’s in “Maak kennis met…”. 

 

Naam: Marnick Otten

Functie: Chef de partie van garde en patisserie

Leeftijd: 27 jaar

 

Hoe lang werk je al bij Restaurant Club Room?

Ik werk nu bijna 4 jaar in de keuken.

 

Wat heb je gedaan voordat je bij Restaurant Club Room kwam werken?

Ik heb hiervoor gewerkt in fine dining restaurants. En daarnaast heb ik catering op niveau verzorgd bij bruiloften.

 

Wat maakt het werken in Restaurant Club Room zo leuk?

Ik heb veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Het team is de afgelopen jaren gevormd tot een vast team, wat de werksfeer echt ten goede komt.

 

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

Om 12:00 uur begin in met het doornemen van mijn werkdag, gevolgd door het maken van een planning van de benodigde mice en place, het verdelen van de werkzaamheden en natuurlijk het tot detail blijven controleren en aanpassen van alles wat we doen.
Om 18:00 uur draaien we het diner en ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het doorgeven van de gerechten/amuses en pre-dessert die de garde en/of patisserie maakt.
Na het diner is het de taak om alles zo strak en gepland mogelijk achter de laten voor de volgende werkdag. Om 22:00 uur sluit de keuken en drinken we gezamenlijk een drankje om de dag af te sluiten.

 

Wat is een moment dat je nooit meer vergeet?

We kregen 80 personen a la carte om de oren. Dit werd hard doorwerken om alle gerechten uit te serveren. Maar we hebben tussentijds wel gelachen, gegierd en gebruld.

 

Wat is jouw favoriete gerecht in Restaurant Club Room?

Uiteraard een gerecht afkomstig van mijn partie: kreeft met kalamansi gel, kaviaar, cantaloupe en krokant van inktvis.

Wat maakt Restaurant Club Room in jouw ogen zo uniek?

Het jonge team die veel schitterende gerechten bereidt en de suggesties die zij elke keer voordragen om nieuwe gerechten te bereiden.

 

Maak hier kennis met de rest van de brigade