Maak kennis met

de brigade van
Restaurant Club Room

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Maak kennis met..

Pascal Troost

Dit keer is Pascal aan de beurt om zichzelf voor te stellen. Pascal werkt al bijna zes jaar in Restaurant Club Room en is tegenwoordig de chef-kok van het restaurant.

Pascal Troost

Daniëlle van Antwerpen

Deze week stellen we onze Maître-sommelier Danielle van Antwerpen aan je voor. Danielle kan je tijdens het diner alles vertellen over de wijnen en geeft graag wijn-spijs adviezen aan de gasten.

Daniëlle van Antwerpen

Alfred van der Toolen

Alfred is in oktober 2016 begonnen als Maître d’Hotel bij Restaurant Club Room. Eind 2018 kreeg hij de kans om door te groeien naar F&B Manager. Hij is verantwoordelijk voor alle F&B faciliteiten aan boord van het ss Rotterdam.

Alfred van der Toolen

Marnick Otten

Al bijna 4 jaar werkt Marnick als Chef de partie van garde en patisserie waar hij zich dagelijks bezig houdt met het doorgeven van de gerechten. Hierbij is Marnick verantwoordelijk voor de amuses en pre-dessert die de garde en/of patisserie maakt.

Marnick Otten

Rik Klapwijk

Rik Klapwijk werkt al 4 jaar bij Restaurant Club Room waar hij op zijn 15e is begonnen met zijn opleiding. Nu is hij zelfstandig werkend kok en verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van de gerechten.

Rik Klapwijk

Enzo Benard

Enzo werkt net een jaar in dit team en heeft in dit team en tijdens zijn werk zijn passie gevonden.

Enzo Benard

Jasper Maula

Na diverse functies bekleed te hebben binnen het bedrijf, staat Jasper nu dagelijks naast zijn gezellige collega’s in de keuken van Restaurant Club Room.

Jasper Maula

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,