The start of new memories

De locatie voor al uw
Meetings & Events

Het ss Rotterdam hanteert het alles-onder-één-dak-principe

Vergaderen, bijeenkomen, feesten en trouwen op het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de perfecte locatie voor uw meeting & events.

Meetings & Events:
010 – 206 65 46
info@ssrotterdam-events.nl

Meetings & Events

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw meetings & events te organiseren op het schip met maar liefst 12 authentieke eventzalen en 20 meeting rooms voor vergaderingen. Ze hebben allemaal een eigen verhaal. Zakelijk of feestelijk, voor 10 tot maximaal 3.500 personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren!

Contactformulier

Online & Hybride events

Wilt u uw event door laten gaan, maar is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om voor een groot aantal personen fysieke congressen of corporate events te organiseren? Het ss Rotterdam biedt onder andere hierdoor samen met onze audiovisueel partner Iquip de mogelijkheid om informatiedeling te realiseren met een groter bereik dan op dit moment fysiek mogelijk zou zijn met online en hybride events. Boek nu je webcast studio!

Bekijk alle unieke mogelijkheden

Vergaderen

Een vergaderlocatie voor een dag, break-out rooms tijdens een meerdaags congres of een intieme luxe ruimte voor die belangrijke ontmoeting. Als DVA (Dutch Venue Association) locatie bent u op het ss Rotterdam verzekerd van topkwaliteit. Onze ruimtes zijn multifunctioneel, flexibel indeelbaar en beschikken over alle moderne faciliteiten. Toe aan een inspirerende break? Wilt u ook lunchen, dineren en/of overnachten? Op het ss Rotterdam kan het allemaal.

Meer informatie

Congres

Een maritieme congreslocatie, hotel, restaurant en toeristische attractie in één. Het ss Rotterdam ligt op nog geen zeven kilometer afstand van Rotterdam The Hague Airport en slechts vijftig kilometer van Amsterdam Airport. Een ‘one-stop-ship’ voor al uw evenementen. Een uitstekend bereikbaar ‘drijvend dorp’ voor ongeveer 3.500 gasten met 12 authentieke eventzalen, 20 meeting rooms, 254 hotelkamers, 580 parkeerplaatsen en meerdere restaurants en bars.

Meer informatie

Feesten

Dit wordt een feest om nooit te vergeten! Het begint al wanneer de gasten de kade oprijden. De indrukwekkende en uitnodigende aanblik van het schip wekt verwachtingen. Dans door bijna zestig jaar roemruchte historie, zwier in stijl en proost in maritieme sferen. Een jubileum, kampioensfeest of familiedag… wat de aanleiding ook is, het ss Rotterdam biedt de perfecte zaal en faciliteiten voor elk feest en evenement.

Meer informatie

Trouwen

Dit is jullie dag. Gracieus schrijdt je van de trap in de Grand Ballroom. Op het achterdek snijden jullie de taart aan terwijl de zon romantisch in de Maas zakt. En dan: schoenen uit, drankje in de hand en voetjes van de vloer met al jullie vrienden en familie in de sfeervolle Ambassador Lounge. Trouwen op het ss Rotterdam: écht een dag (en nacht) om nooit te vergeten!

Meer informatie

Team

Wij organiseren met veel plezier uw event!

Wie zijn wij? Wat is onze werkervaring? Wat is onze mooiste ervaring aan boord? En hoe gaan wij ervoor zorgen dat ook u uw mooiste ervaringen aan boord beleeft? U leest het op onze teampagina.

Leer ons kennen

Op de hoogte blijven?

Niet alle nieuwtjes en acties halen onze website en daarom sturen we elk kwartaal ook een business nieuwsbrief aan onze gasten. Door deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van al onze zakelijke mogelijkheden en ontvangt u het nieuws in en rondom onze hotels direct in uw mailbox.

Schrijf u in

Contact & meer informatie

Wilt u een vergaderruimte of zaal reserveren of heeft u nog vragen?

Stel uw vraag aan onze Account Managers en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

The start of new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,