We take care of your memories

Wij organiseren
met veel plezier uw event!

Wie zijn wij?

Leer ons kennen

Dagelijks staan we voor u klaar om uw event onvergetelijk te maken. Dan is het prettig om te weten wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Daarom kunt u hieronder meer lezen over ons. Meer vragen? Bel ons op +31 (0)10 297 3090. We vinden het leuk om ook met u kennis te maken!

Dit zijn wij

Sales team

Gaytrie Meghoe

Director of Sales en Meeting & Events

 

Wie ben ik?

Leuk dat jullie een kijkje nemen op de website van het ss Rotterdam, La Grand Dame!

Mijn naam is Gaytrie Meghoe en sinds vorig jaar met veel trots Director of Sales en Meeting & Events op dit prachtige schip. Rotterdammer in hart en nieren: geboren, getogen en woonachtig in het dynamische en bruisende centrum van Rotterdam. Op z’n tijd een bubbeltje, goed en lekker eten, zomers slenteren door Rotterdam, lezen, reizen, liefde, familie en vrienden & mijn bucketlist bijwerken zijn zaken waar ik mij privé mee bezig houd.

 

Wat is mijn werkervaring?

Mijn kennis en werkervaring bestaat voornamelijk uit de hotellerie en evenementenlocaties specifiek gericht  op sales en commercie. Heel even heb ik een uitstapje gemaakt naar een arbodienst om kennis te maken met een ander soort branche, wel sales gerelateerd. Uiteindelijk was de dynamiek, gastvrijheid, mijn netwerk en het Rotterdamse een groot gemis en kwam ik heel snel terug. Dit voelt als thuiskomen.

 

Mooiste ervaring aan boord?

Op het schip leid ik een mooi team aan account- en salesmanagers, dit zijn leuke functies in zowel de binnen- als buitendienst. Een mooiste ervaring heb ik nog niet en zal ik waarschijnlijk niet krijgen aangezien mijn werk in zijn totaliteit al geweldig mooi is! Het prachtige aan mijn vak is dat ik mag zorgen voor een maximale bezetting voor het schip en salesprocessen mag bedenken en  uitwerken. Daarnaast ga ik verschillende grote, kleine, bijzondere en toffe  uitdagingen aan met mijn team, andere collega’s en opdrachtgevers. Er is geen dag hetzelfde op dit schip. En dat is het mooie!

 

Waar kunt u mij voor bellen?

Je kunt mij bellen voor alles wat te maken heeft met vergaderingen, evenementen, sales en/of commercieel gerelateerde vragen of uiteraard voor een te gekke aanvraag!

Saskia

Account Manager

 

Wie ben ik?
Ik ben Saskia van der Mark – de Bloois, van binnen Rotterdammert, van nature positief, hoge mate van empathie, beetje workaholic en vooral “van de details”.

 

Wat is mijn werkervaring?

Ik sta al wat langer op mijn benen dus heb ook flink wat werkervaring. Een mooie tijd als account manager & project manager in de ICT doorgebracht, waardoor je in aanraking komt met veel verschillende bedrijven en veel verschillende gesprekspartners. Daarna bijna 8 jaar gewerkt bij een evenementenlocatie, hier as ik commercieel verantwoordelijk voor besloten evenementen & heb ik creatief bijgedragen aan concepten voor nieuwe dinnershows. Nu dan eindelijk op de mooiste plek van Rotterdam met het mooiste vak wat er bestaat: zorgdragen dat uw gasten nog lang napraten over uw event!

 

Mooiste ervaring aan boord?
Zoals u bij mijn collega’s al heeft kunnen lezen: elke dag biedt weer mooie nieuwe ervaringen aan boord. De locatie ademt sfeer en verrast onze gasten, de gastvrijheid van alle medewerkers is elke keer weer een verademing.  Ik krijg een brok in mijn keel als een bescheiden bruiloft voor een bijzonder bruidspaar echt de meest onvergetelijke dag van hun leven wordt. Maar een recentelijk zomerfeest voor een groep van 600+ gasten met overal foodstands,  het buitendek als relaxplek met palmen & loungemeubilair, een sprankelend entertainmentprogramma en een fantastische feelgood vibe was ook een kippenvelmoment!

 

Waar kunt u mij voor bellen?
Voor een bijzonder event, feestelijk of zakelijk, waar de details er juist toe doen.  Ik houd ervan als aan alles is gedacht en operationeel alles op rolletjes loopt. Als u complimenten krijgt van uw gasten omdat u zo’n fantastisch feest of inspirerend congres heeft georganiseerd, dan heb ik mijn doel bereikt. Dus als u iemand zoekt die meedenkt,  of het nu creatief of praktisch is,  klik dan op onderstaande knop.