Zet jouw moeder in het zonnetje

Moederdag

Moederdag bij het ss Rotterdam

Over een tijdje is het alweer zover, op 9 mei 2021 is het Moederdag! De dag waarop jij jouw waardering kunt laten blijken en jouw moeder eens even goed in de watten te leggen! Weet jij al wat jij jouw moeder cadeau wilt geven? Wij zetten de allerleukste Moederdag cadeaus op een rijtje! Hoe fijn is dat!

1.High Tea voor thuis

De welbekende High Tea van het ss Rotterdam is te bestellen voor thuis. De oude vertrouwde inhoud blijft gelijk, maar nu geniet je thuis van een fijne High Tea vol zoetigheden die voor jullie is samengesteld door onze chefs. De High Tea  is voor slechts €19,50 p.p. te bestellen om af te halen en voor slechts €5 extra wordt het bij jou thuisbezorgd. Bestel direct!

2. Brunchbox voor thuis

The best of both worlds: Ontbijt en lunch in één box! Verwen jouw moeder op Moederdag met een heerlijke Brunch! Wij doen al het werk zodat jij hoeft alleen nog maar de tafel hoeft te dekken! De volledige inhoud is hier te vinden en de Brunchbox is voor slechts €27,50 p.p. te bestellen. Voor een meerprijs van €5 wordt het bij jou thuisbezorgd. Bestel direct!

3. Speurtocht

Liever een actief uitje? Kom met het hele gezin de speurtocht van het ss Rotterdam doen! De speurtocht is uitgezet in de buurt van het ss Rotterdam. Je wandelt door de mooie wijk Katendrecht, gaat opzoek naar diverse ankerpunten en krijgt onderweg leuke filmpjes te zien waarin verhalen over het schip worden verteld. Tijdens de speurtocht geniet je van de specialiteit uit de keuken van het Lido Grill Restaurant dat zich aan boord van het ss Rotterdam bevind: het Patatje Brisket! Aan het einde van de speurtocht krijg je een aantal vragen om te beantwoorden. Beantwoord je alle vragen juist? Dan maak je kans op leuke prijzen! Reserveer direct!

4. Moederdagpakketten

Speciaal voor jou hebben wij de leukste producten uit de Lynbaan Shop verzameld en mooie Moederdag pakketten samengesteld! Voor iedere moeder is er wel een leuk cadeaupakket te vinden! Of ze nu van koken of juist van borrelen houdt, neem snel een kijkje in onze webshop!

Het is vanaf nu ook mogelijk om op afspraak te winkelen in de Lynbaan Shop aan boor van het ss Rotterdam. Liever zelf een pakket samenstellen? Maak direct een afspraak door telefonisch contact op te nemen!