'National Geographic: Colors of the World' Exhibition

Colors of the World

Van vrijdag 1 juli tot en met zondag 28 augustus is de foto-expositie ‘Colors of the World’ van National Geographic te bezichtigen aan boord van het ss Rotterdam!

Deze prachtige foto-expositie laat bezoekers op een nieuwe manier naar onze planeet kijken. National Geographic Colors of the World toont de fascinerende beleving van kleur in fotografie. Hoe bepaalt kleur het karakter van de foto? Dit fenomeen wordt getoond in prachtige fotografie. Een wereld van kleuren omringt ons elke minuut van de dag en toch staan we hier zelden bij stil. In deze tentoonstelling wordt er aandacht besteed aan perceptie, betekenis en symboliek van kleuren in onze wereld.

Expositie

Colors of the World is een inspirerende tentoonstelling met prachtige, verbazingwekkende foto’s die je op een andere manier naar onze planeet laat kijken. In deze tentoonstelling worden spectaculaire foto’s getoond van top fotografen als steve McCurry, Brian J. Skerry en George F. Mobley.

Kleur kan ons kalmeren, kleur kan ons energie geven, kleur kan ons verbazen en iedereen heeft een favoriete kleur! En wat is de betekenis van kleur bij dieren?

Openingstijden

De tentoonstelling is te bezoeken van vrijdag 1 juli tot en met zondag 28 augustus.

Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Zondag: 12:00 – 17:00 uur

 

Tickets

Tickets zijn sinds woensdag 15 juni te koop via de website van Photoexhibitions of tijdens de expositie aan de kassa aan boord van het ss Rotterdam.

Prijzen

Regulier: €5,90                                   65+: €4,90
Kids (6-12 jaar): €2,90                      Kids (0-5 jaar): Gratis
Rotterdampas: €4,50

Tickets kopen

The start of new memories

Ontdek de sfeer