Vind ons op de kade naast het ss Rotterdam

Sunny Side Terrace

Ontdek de verborgen parel van Rotterdam

Sunny Side Terrace

Wij mogen weer doen wat wij toch echt het leukst vinden; onze gasten bedienen! Maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam, vanaf vrijdag 14 mei ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. En dat alles onder het genot  van een lekker hapje en drankje.

Food & Drinks

Over dat lekkere hapje en drankje vertellen wij graag iets meer. Bij Sunny Side Terrace kun je terecht voor diverse snacks en een lekkere borrel. Wat dacht je van onze fingerfood en grill bites? Of begin je al te watertanden van die vers gegrilde Lido burger of dat broodje brisket uit onze smoker? Uiteraard staan er ook diverse vegetarische gerechten op de kaart.

Bekijk de menukaart

 

Openingstijden

Sunny Side Terrace is woensdag tot en met zondag geopend tenzij het slecht weer is. Kom gezellig langs en zoek een plekje uit. Het is namelijk niet verplicht om vooraf te reserveren, want de reservering mag ook bij aankomst gemaakt worden. Dit gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck.

Bekijk de actuele openingstijden