Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung

Oud en Nieuw op z'n Rotterdams

Geniet van onvermijdelijk vermaak, een spetterende muzikale show en een mix van het vernieuwende en vertrouwde… Beleef van 27 tot en met 30 december 2023 de betoverende voorstelling ‘Oud en Nieuw’ in het theater van het ss Rotterdam!

 

Op één podium komen verschillende generaties samen, met muziek en verhalen die zowel het verleden als het heden omarmen. Dit alles vindt plaats op het iconische Rotterdamse schip dat aan haar tweede leven begonnen is. In deze levendige, humoristische en typisch Rotterdamse show delen zangeres en actrice Anne-Marie Jung en de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden het podium en brengen het dek tot leven!

‘Oud en Nieuw’ staat garant voor een bruisende mix van diverse muziekstijlen, oude en nieuwe nummers, en uiteraard veel humor.

 

Kaartjes voor deze bijzondere voorstelling zijn beschikbaar via ons online ticketsysteem en kunnen op afspraak ook contant gekocht worden op ons kantoor aan boord van het ss Rotterdam. De kosten bedragen 39,50 euro per kaart (inclusief 9% btw) en omvatten een drankje voorafgaand aan de show. De voorstelling begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur (zonder pauze). Na afloop bent u van harte welkom om na te genieten met de artiesten in de Captains Lounge aan boord van het ss Rotterdam.

 

Meer informatie en tickets