Volledig corona-proof

100%  garantie op een gezellig Paasweekend

Pasen aan boord van het ss Rotterdam

Lente; de bloemetjes gaan weer groeien, het zonnetje gaat weer schijnen en… Pasen! Pasen is ieder jaar weer een bijzonder weekend die iedereen graag met familie en vrienden doorbrengt. Helaas is dat niet mogelijk in tijden van de landelijke lockdown. Daarom is het belangrijker dan ooit om Pasen met je gezin te vieren en daarvoor ben je bij het ss Rotterdam op het juiste adres. Wij hebben voor ieder wat wils!

De leukste Paasactiviteiten

Paas High Tea voor thuis

Voor een zoetekauw is de Paas High Tea voor thuis iets om van te dromen! De vertrouwde High Tea van het ss Rotterdam, maar dan met leuke Paas elementen is te bestellen voor 2 (of meerdere) personen voor slechts €19,50 per persoon. De Paas High Tea kan in het Paasweekend opgehaald worden of tegen een meerprijs thuis worden bezorgd. Bekijk hier de inhoud!

Bestel hier de High tea!

Paasbrunch voor thuis

Wat is Pasen zonder een heerlijke brunch? De ideale combinatie tussen ontbijt en lunch is bij het ss Rotterdam te bestellen voor €27,50 per persoon en bevat onder andere heerlijke vers gebakken broodjes, eiersalade met truffel, Graved Lax en overheerlijk Paasbrood met amandelspijs. De Paasbrunch kan in het Paasweekend opgehaald worden of tegen een meerprijs thuis worden bezorgd. Bekijk hier de volledige inhoud van de brunch.

Bestel de brunch hier!

Paasspeurtocht

Voor de kleine kapiteintjes hebben wij tijdens het Paasweekend een leuke speurtocht uitgezet. Tijdens de speurtocht kun je een prijsje winnen, krijg je een leuke kleurplaat met kleurtjes en een zakje eitjes aan het eind van de speurtocht en geniet je van een lekker patatje met mayo Patatje Brisket of Dirty Fries is ook mogelijk). Boek direct de speurtocht voor €7,50 per persoon (kind en volwassene)!

Boek direct !

 

Overnachten tijdens het Paasweekend

Paasarrangementen

Er even lekker tussen uit in het Paasweekend? Bij het ss Rotterdam hebben wij twee leuke en originele arrangementen samengesteld voor Pasen.

Pasen op het ss Rotterdam I 1 nacht

Dit arrangement bestaat uit één overnachting in een Superior Room inclusief uitgebreid ontbijt en een heerlijk drie-gangen diner met amuse en een glaasje bubbels die jullie op de hotelkamer in Paassfeer kunnen nuttigen. Boek dit arrangement vanaf 89,00 euro per persoon!

Boek direct!

Pasen op het ss Rotterdam I 2 nachten

Het tweede arrangement is hetzelfde als arrangement 1, maar dan met twee overnachtingen, twee uitgebreide ontbijtjes, een Paasspeurtocht en de tweede avond genieten jullie van een diner uit onze Drive Thru Experience! Klik op de onderstaande button voor het volledige programma en boek dit arrangement al vanaf 169,00 euro per persoon!

Boek direct!

 

Drive Thru Experience

Kom gezellig met je gezin naar de Drive Thru Experience tijdens het Paasweekend! Geniet van heerlijk menu in combinatie met een drankje, laat je verrassen door leuke elementen en geniet van een prachtig uitzicht op ons stoomschip. Benieuwd naar het menu en de Drive Thru? Lees snel verder!

 

Bekijk hier de diverse menukaarten