Pasen op het ss Rotterdam

Paasbrunch & Paas High Tea

Met Pasen op zondag 21 april en maandag 22 april kun je aan boord genieten van een vrolijke Paasbrunch en een echte Paas High Tea. Het ss Rotterdam is de perfecte locatie om de Paasdagen met vrienden en familie door te brengen. Tijdens de Paasdagen is het extra gezellig aan boord. Naast verschillende activiteiten die wij organiseren, zal ook de Playmobil Room open zijn om te spelen en huppelt de Paashaas rond om jullie te ontvangen. Vrolijk Pasen!

Paas High Tea | 14:00 of 14:30 uur start tot 16:30 uur

Heb je trek in zoet en hartig? Kom dan tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Paas High Tea. Wij zorgen voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen. De Paas High Tea wordt gedecoreerd met leuke accessoires geheel in stijl met Pasen. De High Tea vindt plaats in een van de authentieke zalen aan boord.

Paas High Tea voor volwassenen: €22,50 p.p. en voor kinderen €11,25 p.p.
Meer  weten over de High Tea? Klik hier!

Paasbrunch | 11:30 uur tot 15:00 uur | VOLGEBOEKT

De paasbrunch aan boord van het ss Rotterdam is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch, hartig en zoet, warme en koude gerechten. Alles komt tijdens deze brunch samen! De brunch vindt plaats in een van de authentieke zalen aan boord.

Brunch voor volwassenen: €44,50 p.p. en voor kinderen: €22,25 p.p. Helaas is de Paasbrunch van 2019 volgeboekt. Het is nog wel mogelijk op de Paas High Tea aan boord te reserveren.
Meer weten over de invulling van deze brunch? Klik hier! 

Neem voor een reservering of extra informatie contact op met onze afdeling Reserveringen via +31 (0)10 – 297 30 97 of per mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl.