De Holland-Amerika Lijn

Première Andere Tijden

Aankomende zaterdag 28 april vind de première van de documentaire “Andere Tijden” plaats op het ss Rotterdam. In deze aflevering, met unieke amateurbeelden, staan de cruises en wereldreizen centraal waarin de Holland-Amerika Lijn zich in de jaren ’60 specialiseerde.  Aan de hand van herinneringen en anekdotes van voormalige HAL-medewerkers ontstaat een gevarieerd beeld van het leven boven- en benedendeks en de omgang met de vaak zeer welgestelde passagiers. Het is keihard werken, er gelden strikte omgangsvormen, er is glitter & glamour, er zijn dagelijkse drinkgelagen en feestjes, romances en overlijdens, ontgroeningen op de evenaar en een florerende schaduweconomie die draait op het lucratieve fooienstelsel.
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn is het ss Rotterdam grotendeels gebruikt voor de opnames van deze aflevering.

Informatie

Ben je benieuwd naar de beelden en wil jij bij dit exclusieve evenement zijn? Dat kan! Zaterdag 28 april wordt de documentaire gepresenteerd. Dit zal plaats vinden in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam om 15:30 uur. Deze première is kosteloos bij te wonen en wij verwelkomen je graag