Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie. De tunnel blijft van zuid naar noord wel open. Het wordt geadviseerd om het centrum te vermijden met de auto onderweg naar het schip.

Doordat de Maastunnel gerenoveerd wordt, is het moeilijker om het schip te bereiken via het centrum. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om met de auto bij het schip te komen.

Auto

Vanuit Den Haag/Amsterdam (A4)
Volg vanaf Knooppunt Benelux de borden Rotterdam-Zuid/Bergen op Zoom. Vervolgens houdt u de borden Charlois/Rhoon/Havens aan. Via de S102 volgt u de borden richting het Erasmus MC. Vervolgens verschijnen de borden ss Rotterdam, deze houdt u aan om bij uw bestemming te komen.

Vanuit Dordrecht/Breda
Vanaf de A16 neemt u de afslag Feijenoord (afslag 24). Vervolgens houdt u op de afslag links aan richting Feijenoord (via de S106). Vervolgens verschijnen de borden ss Rotterdam, deze houdt u aan om bij uw bestemming te komen.

Vanuit Utrecht
Volg vanaf Gouda de A20 in de richting van Rotterdam. Neem bij Capelle aan den Ijssel de A16 richting Dordrecht. Vervolgens neemt u voorbij de Van Brienenoordbrug afrit 24 richting Feijenoord. Vervolgens houdt u op de afslag links aan richting Feijenoord (via de S106). Vervolgens verschijnen de borden ss Rotterdam, deze houdt u aan om bij uw bestemming te komen.

Andere mogelijkheden

Naast de auto, zijn er nog veel meer vervoersmiddelen om bij het ss Rotterdam te komen. Wij hebben namelijk aan het schip een Boarding Platform voor de watertaxi, naast het schip een platform voor de Waterbus en een goede bereikbaarheid via het OV.