Sinterklaas

Sinterklaas

Op het ss Rotterdam

Dit jaar is er weer van alles te beleven omtrent Sinterklaas op het ss Rotterdam! Lees snel verder voor alle Sinterklaas activiteiten!

Sinterklaas Intocht

Op 19 november is het weer zo ver! Sinterklaas komt met zijn Pieten aan met de watertaxi op het ss Rotterdam. Kom je ook om 14:30 uur naar de kade? Samen kunnen we Sinterklaas en zijn Pieten feestelijk verwelkomen. Daarna gaan we in het schip gezellig samen liedjes  zingen, dansen met de Pieten, en zelfs een foto maken met Sinterklaas! Het feest duurt tot ongeveer 17:00 uur. We hopen dat je erbij bent, want het wordt een superleuke dag met veel gezelligheid!

Meer informatie

Sinterklaas Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding

De Uitwaaien & Zwaaien rondleiding is speciaal voor de kinderen helemaal in Sinterklaas thema. Ontdek het schip met een sinterklaaspaspoort vol met leuke vragen  tijdens de rondleiding. Weet jij na de rondleiding alles over het schip en Sinterklaas?  Wie weet haal jij dan wel je eigen Sinterklaas diploma!

Meer informatie
sinterklaas

Schoentje zetten

Sinterklaas vult ook schoentjes op het schip van alle kinderen tot 10 jaar! Als je tussen 19 november en 5 december bij ons blijft slapen, vergeet dan niet je schoentje te zetten. Wie weet wat je de volgende dag in je schoentje vindt! Sinterklaas is ook dol op mooie tekeningen of andere knutselcreaties.

Sinterklaas Knutselen

Maak de leukste Sinterklaas tekeningen en knutselwerkjes bij ons aan boord! Kom gezellig langs om met onze shiphost te knutselen.

Je kunt op de volgende data’s in Sinterklaas thema bij ons knutselen van 13:30 tot 16:30 uur:

-18, 22, 25 en 29 november

-2 december

Kom jij ook knutselen?

Meer informatie