Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Een paar dagen voor zijn grote verjaardag viert Sinterklaas al feest op het schip! Op woensdag 29 november is het dan eindelijk zo ver. Wil jij ook samen dansen met de danspiet en knutselen met knutselpiet? Of met Sinterklaas op de foto? Kom dan op woensdag 29 november vanaf 15:00 uur naar het ss Rotterdam.

Kom gezellig naar het ss Rotterdam om vanaf 15:00 uur samen met de Pieten te dansen en spelletjes te doen op vrolijke Sinterklaasmuziek en te knutselen met onze knutselpiet. Na de Pietendisco zal Sinterklaas een kijkje komen nemen in de Ambassador Lounge. Er is een Meet&Greet met Sinterklaas en je kunt ook met hem op de foto. En misschien heeft hij wel een kleine verassing meegenomen voor jou! De middag duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Tijdens het Sinterklaasfeest mogen allerlei zoetigheden natuurlijk niet ontbreken! Daarom staan er allerlei lekkernijen en drankjes klaar voor de kinderen. Ook voor de ouders is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen, op eigen gelegenheid bij de bar.

Reserveren

Reserveer vóór 24 november een plekje, voor €12,50 per kind (van 4 t/m 10 jaar), via + 31 (0)10- 297 30 97 onder vermelding van ‘Sinterklaasfeest’ of stuur een e-mail naar: reserveringen@ssrotterdam.nl.

Wij vragen u bij het aanmelden van uw kind of kinderen graag het volgende te vermelden: naam, leeftijd, of het een jongen/meisje is, telefoonnummer en  e-mailadres. Kom je samen met een vriendje/vriendinnetje of familie, geef dan aan met wie (naam), dan zorgen wij dat jullie deze middag samen beleven.

Let op: komen jongere broertjes of zusjes ook mee? Meld ze dan aan als zij ook een cadeautje verwachten.