Hotel in de buurt van Rotterdam Ahoy

Eurovisie Songfestival 2021 Rotterdam

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Een bijzonder verblijf aan boord van een voormalig vlaggenschip

Wereldklasse hotel op het water

Wat waren wij blij toen we hoorden dat het 65ste Eurovisie Songfestival in 2021 toch gewoon in Rotterdam zou gaan plaatsvinden. En wel op 18, 20 en 22 mei 2021 in Rotterdam Ahoy. Wil je niets missen en dichtbij het vuur zitten? Het ss Rotterdam is dan de ideale uitvalsbasis voor een luxe overnachting tijdens dit muzikale evenement.

Houd de website goed in de gaten om op tijd een hotelkamer te kunnen boeken op deze unieke locatie met uitzicht over de Maas en de skyline van de stad.

Overnacht op een schip

Het 4-sterrenhotel is gelegen aan de kop van Katendrecht en met het openbaar vervoer op slechts 10 min afstand van Rotterdam Ahoy. Benieuwd hoe de gasten in 1959 de eerste overtocht naar New York beleefden? Stap aan boord van het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en ervaar het zelf. Boek al een luxe hotelkamer vanaf €299,- per kamer per nacht. Houd de website goed in de gaten om op tijd een hotelkamer te kunnen boeken.

Boek nu alvast je kamer

Ontspan & Relax

Een borrel aan de bar of een goed glas wijn with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent altijd welkom in één van onze bars aan boord. Om het verblijf aan boord van het ss Rotterdam extra feestelijk te maken, worden er in het hotel speciale activiteiten georganiseerd. In verband met Covid-19 zijn deze activiteiten nog niet bekend dus houd hiervoor onze evenementenkalender in de gaten!

Bekijk onze evenementenkalender

Rotterdam Ahoy goed bereikbaar

Vanaf het ss Rotterdam is Ahoy Rotterdam goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reis vanaf het ss Rotterdam met stadsbus 77 of met onze eigen gratis shuttleservice naar metrostation Rijnhaven. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Pak gemakkelijk de metro vanaf metrostation Rijnhaven naar metrostation Zuidplein. De metro vertrekt iedere 4 minuten en rijdt in slechts 10 minuten naar Rotterdam Ahoy.

Hoe kom ik naar Rotterdam Ahoy?

Blijf op de hoogte

Wil je de laatste informatie over het Eurovisie Songfestival 2021 weten? Bekijk dan regelmatig de ‘Eurovision Stories’ pagina van de officiële website en wordt wekelijks op de hoogte gehouden over de deelnemers, het laatste nieuws en nog veel meer!

Meer nieuws

Aftellen maar!

De 65ste editie zou eigenlijk in 2020 zijn, maar werd uitgesteld vanwege Covid-19.  Het grote muziekspektakel zal in 2021 alsnog plaatsvinden in Rotterdam. De NPO, NOS en AVROTROS organiseren het samen met de gemeente Rotterdam en de European Broadcasting Union (EBU).

 

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,