Beleef de magie in Rotterdam

Hans Klok & Friends

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Beleef de magie van Hans Klok & Friends in Rotterdam

Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en is met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. Van 16 tot en met 31 oktober is de show voor het laatst te zien in een imposante theatertent bij het ss Rotterdam. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans Klok voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat je de ultieme familievoorstelling niet mist tijdens de herfstvakantie! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet.

Hans Klok arrangement | Vanaf €204,-

Speciaal voor gasten van de show Hans Klok & Friends bieden wij voor 2 personen een hotelarrangement aan o.b.v. beschikbaarheid. Het Hans Klok arrangement bestaat uit: 

 • 1x overnachting in een Superior Room
 • 1x uitgebreid Internationaal cruise ontbijt
 • 1x welkomstdrankje
 • 1x entreeticket Hans Klok & Friends voor één van de voorstellingen tussen 16 t/m 31 oktober 2021

Reserveren

Wil je na de show van Hans Klok & Friends overnachten op het ss Rotterdam en verzekerd zijn van een hotelkamer? Boek dan direct online een hotelkamer. Indien je niet in het bezit bent van een creditcard neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via: reserveringen@ssrotterdam.nl onder vermelding van ‘Hans Klok arrangement’. Vergeet niet al je contactgegevens direct mee te verzenden zodat wij de boeking compleet kunnen maken.

Reserveer het arrangement

Praktische informatie Hans Klok & Friends

 • Data: 16, 17, 20, 22, 23, 24, 29 en 31 oktober 2021
 • Tijden: er zijn middagvoorstellingen (15:00 uur) en avondvoorstellingen (19:30 uur)
 • Duur: ruim 90 minuten
 • Locatie: in een imposante theatertent in Rotterdam voor het ss Rotterdam
 • Bereikbaarheid en parkeren: Hans Klok & Friends is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar- als eigen vervoer. Parkeren kost €3 per uur of €15 per dag.

Meer informatie

Reserveer een lunch of diner

Nagenieten van deze unieke belevenis op een unieke locatie? Geniet voorafgaand of aansluitend van koffie met gebak, een lunch of diner aan boord van het ss Rotterdam. Om verzekerd te zijn van een tafel, adviseren wij om hier van tevoren een reservering voor te maken.

Reserveer een tafel

Internationale cast

De hoofdrol van de voorstelling is voorbehouden aan Hans Klok en zijn danseressen. Keer op keer bewijst de illusionist dat hij tot de wereldtop behoort. Daarnaast schittert Hans Klok tussen een internationale cast met bekroonde acts. Speciale vermelding verdienen de Diorios in de Globe of Death. Deze acrobaten komen uit Brazilië en racen op motoren door een grote ronde kooi. Hetzelfde geldt voor het Duo Thousand Eyes. Deze luchtacrobaten vertellen een liefdesverhaal in de lucht. Minstens zo bijzonder is het nummer van Duo Lugo. Zij laten laserstralen door de tent dansen en combineren dit met stunts in de lucht. Pavel Vallabertini uit Spanje leert het Nederlandse publiek wat fietsen is. Op een reeks zeer hoge eenwielers presenteert hij een groot aantal onnavolgbare tricks.

Veelgestelde vragen

Het Hans Klok arrangement kan geboekt worden op de volgende data op basis van beschikbaarheid.

 • Zaterdag 16 oktober (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Zondag 17 oktober (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Woensdag 20 oktober (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Vrijdag 22 oktober (19:30 uur)
 • Zaterdag 23 oktober (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Zondag 24 oktober (15:00 uur of 19:30 uur)
 • Vrijdag 29 oktober (19:30 uur)
 • Zondag 31 oktober (15:00 uur)

Het Hans Klok arrangement is exclusief 6,5% stadsbelasting berekend over de kamerprijs. Daarnaast wordt er op de zaterdagen een toeslag berekend per hotelkamer. Hoeveel de toeslag bedraagt is afhankelijk van het kamertype.

Superior Room
€204,- voor 2 personen
€244,- voor 2 personen op zaterdagen

Deluxe Room
€ 239,- voor 2 personen
€ 279,- voor 2 personen op zaterdagen

Executive Room
€ 249,- voor 2 personen
€ 289,- voor 2 personen op zaterdagen

Het entreeticket in het Hans Klok arrangement is altijd voor de avondvoorstelling. Indien er een middagvoorstelling gewenst is, gelieve dit bij de reservering te vermelden.

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (minder dan 24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar Testen voor toegang om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends.

De show duurt ongeveer 90 minuten en er is geen pauze. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom bij de show. Er zijn foodtrucks, terrassen en muziek.

Speciaal voor deze productie wordt op alle locaties een moderne theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen.

Voor Hans Klok & Friends adviseren we een leeftijd van 8 jaar en ouder.

Er is geen garderobe. Hans Klok & Friends kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadigingen van eigendommen.

The start of new memories

Ontdek de sfeer