Speciaal tarief

De Nacht van de Kaap

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Special Rate

Festival De Nacht van de Kaap én hotelovernachting

5 september 2020

Overnacht als gast van het gezelligste festival van Rotterdam, De Nacht van de Kaap, aan boord van het
ss Roterdam. Voor dit verblijf bieden wij een speciaal tarief. Wij kijken ernaar uit om jullie welkom te heten aan boord van het ss Rotterdam.

De Nacht van de Kaap Arrangement

2-persoonskamer, €239,- per kamer per nacht

 

 

Het complete arrangement bestaat uit:

Overnachting in een van de hotelkamers
Uitgebreid ontbijtbuffet
Nacht van de Kaap ticket
Welkomstcocktail
Exclusief toeristenbelasting

Wil je verzekerd zijn van een hotelkamer? Boek een hotelkamer direct online.

Indien je niet in het bezit bent van een creditcard neem contact op met onze reserveringsafdeling via: reserveringen@ssrotterdam.nl onder vermelding van ‘De Nacht van de Kaap arrangement’. Vergeet niet alle gegevens direct mee te verzenden zodat wij de boeking compleet kunnen maken.

De Nacht van de Kaap

Op zaterdag 5 september staat Katendrecht weer in het teken van het gezelligste festival dat Rotterdam kent: de Nacht van de Kaap! De historische en legendarische tijden van de Kaap als zeemanskwartier en uitgaansgebied komen weer tot leven op en rondom ons prachtige schip. Zing mee met de ode of dans tot diep in de Nacht op funky tunes. Meer informatie via deze link.

Over het ss Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La Grande Dame en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken.

Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bovendien zijn de restaurants op het schip vrij toegankelijk.

 

 

The start of new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,