Coronaproof uitje voor de kids

Speurtocht ss Rotterdam

Speurtocht ss Rotterdam

Na het succes van de Paasspeurtocht hebben wij besloten om de speurtocht door te trekken en deze voortaan elk weekend en in de schoolvakanties aan te bieden! Vanaf 24 april is de ss Rotterdam speurtocht te boeken!

Geniet met het hele gezin van een mooie wandeling door Katendrecht, een lekker Patatje Brisket en krijg na afloop een leuk presentje!

Coronaproof uitje voor het hele gezin

De speurtocht is uitgezet in de buurt van het ss Rotterdam. Je wandelt door de mooie wijk Katendrecht, gaat opzoek naar diverse ankerpunten en krijgt onderweg leuke filmpjes te zien waarin verhalen over het schip worden verteld. Tijdens de speurtocht geniet je van de specialiteit uit de keuken van restaurant Lido Grill dat zich aan boord van het ss Rotterdam bevindt: het Patatje Brisket! Aan het einde van de speurtocht krijg je een aantal vragen om te beantwoorden. Beantwoord je alle vragen juist? Dan maak je kans op leuke prijzen!

Speurtocht bij het ss Rotterdam

Data en tijden

De speurtocht kost €7,50 per persoon, is bij aankomst te betalen (ook voor volwassenen) en is te boeken voor elke zaterdag en zondag. In de schoolvakanties kan de speurtocht ook doordeweeks gelopen worden. De speurtocht start om de volgende tijden; 14.00, 14:30 uur, 15:00 uur, 15:30 uur  en 16.00 uur. In verband met de verdeling van het aantal aanmeldingen per tijdstip, vragen wij je om op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn.

Reserveren

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,