ss Rotterdam zoekt vrijwilligers

Op het schip werkt een team van zo’n 180 vrijwilligers die verhalen vertellen over het schip en vaak ook over hun tijd aan boord. Ze begeleiden bezoekers, vervoeren gasten met de shuttlebus en zijn het visitiekaartje voor het schip. En daar kun jij deel van uitmaken! We zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers, jong en oud!

Misschien is dit al wel eens tegen u gezegd terwijl u aan boord rondliep. Honderden nieuwsgierige gasten die hier dagelijks aan boord rondlopen krijgen te maken met onze collega’s, de Shiphosts. Zij staan als gastvrouw/-heer klaar om vragen van gasten over de rondleidingen te beantwoorden, prachtige verhalen over het schip te vertellen, gasten de weg te wijzen en bij te dragen aan de unieke beleving aan boord. En daar kunt u deel van uitmaken! Als Stichting cultureel erfgoed stoomschip Rotterdam zijn we op zoek naar nieuwe Shiphosts.

 

Shiphosts

– die deel willen uitmaken van de mooie herinneringen die gasten aan boord creëren
– die hun eigen passie voor dit schip, danwel andere (cruise)schepen, kunnen omzetten in prachtige verhalen
– die ook als het gaat om de kunst en techniek aan boord, de tourgast een bijzonder verhaal kunnen vertellen
– die een flexibele en enthousiaste instelling hebben – die vanuit hun vriendelijkheid en representativiteit de gasten aan boord te woord staan
– die werken in diensten van 3,5 tot 4 uur
– die ook in de weekenden en vakantieperiodes beschikbaar zijn

Interesse of meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via stichtingderotterdam@ssrotterdam.nl of 010 – 288 66 27.