Winter Edition

Sunny Side Take Away

Finally! Let's drink a Glühwein!

Sunny Side Take Away Winter Edition

Vind onze Take Away op de kop van de kade naast het ss Rotterdam

Na het succes van het Sunny Side Terrace afgelopen zomer, kon een wintereditie niet uitblijven! De koude, donkere dagen voor Kerstmis zijn voorbij, maar het ss Rotterdam Sunny Side Take Away Winter Edition is nog steeds geopend. Het is een bijzondere Take Away op de kop van de Kaap, met prachtig uitzicht, mooie verlichting, gezellige muziek én een warm houtvuur. De wintereditie van het Sunny Side Terrace is bedoeld voor iedereen die iets lekkers uit onze eigen keuken wilt afhalen. Kortom, kom naar de kop van de Kaap en geniet van al het lekkers onder het genot van een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Sunny Side Take Away Winter Edition

Bij deze Take Away kunnen heerlijke gerechten worden besteld van onze menukaart en deze gerechten kunnen in winterse sferen worden afgehaald.

Winterse klassiekers op het menu

Bij Sunny Side Take Away kun je terecht voor een aantal klassiekers zoals the best brisket in town, Lido burger, spareribs en dirty fries, maar ook winterse kost zoals een heerlijke huisgemaakte erwtensoep en een BBQ worst zijn we zeker niet vergeten. Daarnaast staan er op het menu diverse afhaalgerechten die vers worden bereid terwijl jij kunt opwarmen bij de vuurkorven. En wat dacht je van onze verschillende choco specials en glühwein om op te warmen?

Openingstijden

Sunny Side Take Away Winter Edition is geopend van:

Vrijdag tot en met zondag: 15:00 uur – 20:00 uur*

*onder voorbehoud van het weer. Bel ons bij twijfel.

Bereikbaarheid

Sunny Side Take Away Winter Edition is (gratis) te bereiken met de auto. Wanneer je de bestelling komt afhalen dan kun je bij de rotonde direct de kade rechtdoor op rijden en op de kop van de kade de auto even parkeren bij de Take Away.

The start of new memories

Ontdek de sfeer