Finally! Let's have a drink!

Sunny Side Terrace

Vind ons op de kade naast het ss Rotterdam

Sunny Side Terrace

Op de kop van de Kaap

Wij mogen weer doen wat wij toch echt het leukst vinden; onze gasten bedienen! Maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. En dat alles onder het genot  van een lekker hapje en drankje.

Sunny Side Terrace

Sunny Side Terrace

Over dat lekkere hapje en drankje vertellen wij graag iets meer. Bij Sunny Side Terrace kun je terecht voor diverse snacks en een lekkere borrel. Wat dacht je van onze snacks en grill bites? Of begin je al te watertanden van die vers gegrilde Lido burger of dat broodje brisket uit onze smoker? Uiteraard staan er ook diverse vegetarische gerechten op de kaart.

Sun Set Rotterdam

Openingstijden

Het Sunny Side Terrace is van woensdag tot en met zondag van 14:00 uur tot 22:00 uur geopend als het mooi weer is.

Sun Set Rotterdam

Reserveren

Je bent van harte welkom op ons nieuwe Sunny Side Terrace. Kom gezellig langs en zoek een plekje uit. Het is niet mogelijk om vooraf een reservering te maken op het terras. De reservering maken we bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck.

Sun Set Rotterdam

Veelgestelde vragen

  • Is Sunny Side Terrace alle dagen van de week geopend? Ja, tenzij het slecht weer is. 
  • Hoe weet ik of Sunny Side Terrace wegens slecht weer gesloten is? Wanneer het regent is de bar gesloten. 
  • Is Sunny Side Terrace overdekt? De bar is niet overdekt.
  • Waar kan ik mijn flyer inleveren? De flyer is in te leveren bij aankomst op het terrein en is alleen geldig bij een minimale besteding van twee consumpties. 

Beachveld de Kaap

Om Beachveld de Kaap te introduceren, gaan we enkele jaren terug naar het WK Beachvolleybal in 2015 en het EK Beachvolleybal in 2018. Wat waren dit geweldige evenementen voor Rotterdam en in het bijzonder ook voor het ss Rotterdam omdat deze evenementen plaatsvonden op de kade voor het schip. Een beachvolleybalveld op de kade kon dus niet uitblijven. In samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam is dit initiatief ontstaan. Beachveld de Kaap is vanaf donderdag 1 juli t/m 30 september ‘The place to be’. Speciaal voor jou, op deze fantastische plek een bak zand vol sportplezier. Gebruik het veld met je buurman, je sportmaatjes of kom kijken bij één van de toernooien. Als het veld leeg staat kan iedereen het veld gebruiken tot het moment dat iemand komt die gereserveerd heeft.

Openingstijden en reserveren

Openingstijden

Het veld is dagelijks te gebruiken tussen 08:00 tot 22:00 uur.

Reserveren

Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering, wel een hoop zweetdruppels. Stuur een mail naar events@sportbedrijfrotterdam.nl en geef hierin de dag, tijd en soort activiteit aan.

Meer informatie

Programmering

Deze hele zomer zijn de twee beachvolleybalvelden en een petanquebaan middels een aanvraag recreatief te gebruiken op de kop van de Kaap. Naast dit vrije karakter, worden er uiteraard ook diverse activiteiten geprogrammeerd op het veld waarvoor je je kunt inschrijven. Deze programmering wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van het Sportbedrijf Rotterdam.

Meer informatie

The start of new memories

Ontdek de sfeer