Aftellen op het ss Rotterdam

Sylvester Party

Oud & Nieuw

Sylvester Party

Dit jaar zullen wij Oud & Nieuw groots vieren op het ss Rotterdam. De authentieke zalen die La Grande Dame rijk is vormen het decor voor de Sylvester Party! Volledig aangekleed met veel glitter en glamour wordt deze avond gegarandeerd een succes. Uiteraard kunnen prosecco en oliebollen niet ontbreken. Om 22:00 uur begint het feest en we zullen doorfeesten tot 02:00 uur. Een avondvullend programma vol met entertainment, gezelligheid, hapjes en drankjes staat op jou te wachten!

Tickets

Voor slechts €119,- euro per persoon*  kun je kaartjes kopen voor de Sylvester Party. Wij hanteren voor dit evenement een speciale kinderprijs (kinderen van 3 t/m 12 jaar) van €59,50. Klik op de onderstaande button om de kaartjes te reserveren en proost met het ss Rotterdam op een mooi 2023!

*Deze prijs is inclusief onbeperkt bier, huiswijn, prosecco, frisdrank en hapjes. De prijs is exclusief overnachting en ontbijt. 

Koop tickets

Entertainment

Agogo Band

Het entertainment zal op de Sylvester Party verzorgt worden door Agogo Band! Vol energie, passie en enthousiasme creëert deze band een feeststemming om op te dansen. Gewapend met een zeer breed repertoire vol dance-classics en de meest actuele party hits spelen zij 3 energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes. Agogo zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.

Agogo speelt standaard met twee super zangeressen, een ‘heartdriven’ gitarist, een ‘funky’ toetsenist, een absoluut ‘groovende’ bassist, een mega strakke drummer en niet te vergeten met een saxofonist van wereldformaat! Scheurende saxsolo’s, coole blaasriffs en veel Sax A GO GO…. Energie Extra, Party guaranteed! Klik alvast op de onderstaande button voor een voorproefje op de Sylvester Party!

Bekijk voorproefje

Robert Feelgood

Ook DJ Robert Feelgood is van de partij op de Sylvester Party. Hij zal deze avond knallend afsluiten en ervoor zorgen dat de dansvloer nooit leeg komt te staan. Klik op de onderstaande button om zijn muziek te streamen en om alvast in de stemming te komen!

Meer Robert Feelgood