Tasting new memories

Take Away
Ontbijt, Lunch, High Tea & Diner

Tasting new memories

Take Away

In verband met de genomen maatregelen kun je met onze Take Away thuis blijven genieten van een goed ontbijt, lekkere lunch, onze welbekende High Tea en smaakvolle grillgerechten. Haal de gerechten van het ss Rotterdam in huis en een unieke beleving is gegarandeerd!

Heb je zin in een lekker ontbijt, kies dan voor één van onze ontbijtboxen of American pancakes. Liever genieten van onze lekkerste lunchgerechten, probeer dan één van de sandwiches (o.a. carpaccio, zalm of geitenkaas) of ga voor de Captains Lunch bestaande uit drie soorten vloerbrood die rijkelijk zijn belegd met carpaccio, tonijnsalade en een kroket. Zoete trek of hartige behoefte? Met een High Tea van het ss Rotterdam zorgen wij voor veel thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen. Geen zin om ’s avonds zelf te koken? Geniet dan van de lekkerste grillgerechten uit onze KOPA houtskooloven.

Na de bestelling, ontvang je per e-mail een bevestiging van je reservering en zorgen wij dat je bestelling op de gewenste datum en tijd voor je klaar staat bij onze boarding steward bij ingang 1. Bij onduidelijkheden met betrekking tot de bestelling, wordt er contact met je opgenomen. De betaling dient ter plekke te worden voldaan met pin.

Alle gerechten zijn 7 dagen per week af te halen bij de Drive-in & Pick-up van het ss Rotterdam.

Het ontbijt is af te halen tussen 07:00 en 11:00 uur
De High Tea is af te halen tussen 12:00 en 16:00 uur
De lunch is af te halen tussen 12:00 en 16:00 uur
Het diner is af te halen tussen 17:00 en 21:30 uur

 

Meer informatie en bestellen