Verras je partner op de meest romantische dag van het jaar

Valentijnsdag

Romantische uitjes ss Rotterdam

Valentijnsdag is ieder jaar weer een bijzondere dag! Ben je opzoek naar een romantisch cadeau voor je geliefde? Dan ben je bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Valentijnsdag is altijd de perfecte gelegenheid voor een romantisch avondje uit. Hoe leuk als we jullie deze Valentijnsdag in de watten mogen leggen aan boord? Wij hebben een top 3 van romantische uitjes aan boord van het ss Rotterdam voor jullie gemaakt!

100% garantie op een romantische dag

Top 3 Romantische uitjes

1. Het Love Cruise Arrangement

Cruisen doen wij niet meer, maar wij geven jullie deze Valentijnsdag wel de volledige “Love Cruise” beleving. Boek het Love Cruise arrangement en geniet van een overnachting in een Superior Room met satijnen rozenblaadjes op bed, een 4-gangen diner in de Club Room inclusief een glas Rosé Cava en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Bekijk arrangement

2. Diner in de Club Room

“Liefde gaat door de maag”, daar weet onze chef-kok Tony Strijk alles van! Hij heeft daarom speciaal voor Valentijnsdag een 4-gangen en 5-gangen diner samengesteld zodat jullie op deze mooie avond de liefde kunnen vieren! Jullie worden dan ook feestelijk ontvangen met een glas Rosé Cava.

* De prijs voor het 4-gangendiner is €56,00 euro p.p. en voor een 5-gangendiner €62,50 euro p.p. Dit bedrag is inclusief een glas Cava, overige dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Reserveren

3. Shared dinner in het Lido Grill Restaurant

Ook het Lido Grill Restaurant vormt op Valentijnsdag het decor voor een onvergetelijke date. Geniet op deze liefdevolle avond van een shared dinner met je geliefde. In het Lido worden jullie feestelijk ontvangen met een lekker glaasje bubbels.

* De prijs voor shared dinner in het Lido is €47,50 euro p.p.  Dit bedrag is inclusief een glas Cava, overige dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Reserveren

Shared Dinner Lido

Lekker glas bubbels vooraf
* * *
Proeverij van verschillende voorgerechten om te delen
* * *
Tournedos met bospaddestoelen en truffeljus

Of
Doradefilet met tomaten-dragonjus

Of
Gefrituurde canneloni met spinazie ricotta en caponata

* * *
Petit Grand Dessert om te delen

Geen oppas? Kijk deze romantische familiefilm!

Wist je dat K3 Love Cruise aan boord van het ss Rotterdam is opgenomen? Deze romantische film is een gegarandeerd succes voor een gezellige familieavond! Je kunt hem streamen via Videoland. Herken jij de verschillende plekjes op het ss Rotterdam?

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,