Vivencia Dinnershow

Vivencia Dinnershow

Op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari 2024 is de Vivencia Dinnershow na het succes van de vorige edities weer te bezoeken in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam!

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is.
Een cast van 8 personen, 4 vocalisten en een prachtig showballet. Zeer veel glitter & glamour en wel 185 kostuums. Meer dan 40 wereldberoemde hits, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dát is wat de dinnershow op het ss Rotterdam zo bijzonder maakt.

Tickets 23 februari 2024

Tickets 24 februari 2024

 

Vivencia_dinnershow

Programma

De show bestaat uit een spectaculaire opening en 3 showblokken, gevuld met de grootste hits aller tijden. Laat je verrassen door een ode aan de Moulin Rouge in Parijs, of geniet van de wereldartiesten Elvis Presley en Tina Turner. Of wat dacht je van een Grease Medley of even meedansen met Disco Inferno? Voor jong en oud gegarandeerd een heerlijke avond!

Tussen de showblokken door genietje van een uitgeserveerd voor- en nagerecht. Het hoofdgerecht zal op het buffet gepresenteerd worden en je kunt onbeperkt gebruik maken van bier, fris en wijn. Bij het ontvangst wordt er een heerlijk glaasje bubbels geserveerd.

Tijden en reserveren

Beleef deze all-inclusive avond uit met vrienden, familie of je bedrijf. Eten, drinken en entertainment voor één vaste prijs van €129,50 per persoon! De show is op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari van 19:00 tot 23:30 uur.

* De mogelijkheid bestaat dat u naast uw gezelschap ook met andere gasten aan tafel geplaceerd wordt.

* Het ss Rotterdam behoudt zich het recht voor het evenement te annuleren, indien het behalen van het minimum aantal deelnemers niet is behaald.

 

THE START OF NEW MEMORIES

Ontdek de sfeer