Vivencia Dinnershow

Vivencia Dinnershow

Op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november is de Vivencia Dinnershow te bezoeken in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam!

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is.
Een cast van 8 personen, 4 vocalisten en een prachtig showballet. Zeer veel glitter & glamour en wel 185 kostuums. Meer dan 40 wereldberoemde hits, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dát is wat de Dinnershow op het ss Rotterdam zo bijzonder maakt.

Vivencia_dinnershow

Programma

De show bestaat uit een spectaculaire opening en 3 showblokken, gevuld met de grootste hits aller tijden. Laat je verrassen door een ode aan de Moulin Rouge in Parijs, of geniet van de wereldartiesten Elvis Presley en Tina Turner. Of wat dacht je van een Grease Medley of even meedansen met Disco Inferno? Voor jong en oud gegarandeerd een heerlijke avond!

Tussen de showblokken door geniet je van een luxe 3-gangen buffet verzorgt door het ss Rotterdam en kun je onbeperkt gebruik maken van bier, fris, wijn en verschillende warme dranken. De DJ zorgt tijdens het diner voor passende achtergrondmuziek.

Tijden en reserveren

Beleef deze all-inclusive avond uit met vrienden, familie of je bedrijf. Eten, drinken en entertainment voor één vaste prijs van €125,- per persoon! De show is op vrijdag 25 november en op zaterdag 26 november te bezoeken van 19:00 tot 23:30 uur.  De mogelijkheid bestaat dat u naast uw gezelschap ook met andere gasten aan tafel geplaceerd kan worden.

Tickets voor vrijdag 25 en  zaterdag 26 november zijn uitverkocht.

THE START OF NEW MEMORIES

Ontdek de sfeer