Welkom op het ss Rotterdam

Update: dinsdag 25 januari 2022

Welkom aan boord

Welkom aan boord!

Vanaf woensdag 26 januari 2022 is het ss Rotterdam weer volledig geopend en mogen wij iedereen weer verwelkomen aan boord om gebruik te kunnen maken van al onze faciliteiten zoals ons restaurant, de bars, rondleidingen, escape rooms en meetings en events. Hier hebben wij heel lang naar uitgekeken en daarom zijn wij super blij!

Middels alle genomen maatregelen kunnen wij jullie veilig verwelkomen aan boord van het ss Rotterdam. Wij kijken heel erg uit naar jullie komst!

ss Rotterdam, The start of new memories!

Basisregels COVID-19

Vanwege het heersende COVID-19 virus volgt het ss Rotterdam als multifunctionele horeca-, congres- en evenementenlocatie alle richtlijnen op van het RIVM, de GGD en de Nederlandse overheid. Uiteraard moeten er nog wel een aantal basisregels aan boord in acht worden genomen zoals het tonen van het coronatoegangsbewijs, voldoende afstand houden, het dragen van een mondkapje en blijf bij klachten thuis. Op deze speciale informatiepagina is alles te vinden over de maatregelen waar we aan boord mee te maken hebben.

Coronatoegangsbewijs

Alvorens het schip te betreden vragen wij op de kade onze gasten een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen in combinatie met een geldig identificatiedocument (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Er kan enkel toegang worden verleend als beide documenten getoond kunnen worden en het gescande coronatoegangsbewijs geldig is. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar en zal samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

1,5 meter

Naast het verplichte coronatoegangsbewijs is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden aan boord voor iedereen, die niet tot één huishouden behoort.

Mondkapje

Daarnaast is het ook verplicht om een mondkapje te dragen aan boord van het ss Rotterdam. Wij verzoeken onze gasten dit mondkapje te dragen bij verplaatsingen aan boord. Dit geldt uiteraard ook voor alle medewerkers aan boord. Zodra gasten op de hotelkamer zijn mag het mondkapje uiteraard af. Mondkapjes worden (indien nodig) gratis aan boord verstrekt.

Toasting to new memories

Bars

Captains Lounge

We ontvangen jullie graag weer in onze bars! De Captains Lounge is dagelijks weer geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. In de Captains Lounge kun je alleen plaatsnemen op een vaste zitplaats en wanneer er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Het is voor de Captains Lounge niet nodig om te reserveren, dit kan bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid.

Let op! Voor een High Tea dient wel gereserveerd te worden.

Meer informatie

Ocean Wine Bar

De Ocean Wine Bar is weer geopend op vrijdag en zaterdag van 16:00 uur tot 22:00 uur! In de Ocean Wine Bar kun je alleen plaatsnemen op een vaste zitplaats en wanneer er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Het is voor de Ocean Wine Bar niet nodig om te reserveren,  dit kan bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid.

Let op! Voor een High Wine dient wel gereserveerd te worden.

Meer informatie

Creating new memories

Escape Rooms

Metro

Onze escape rooms zijn weer geopend! Afdalen in de buik van het ss Rotterdam is al een avontuur op zich. Maar een Escape Room spelen op zo’n bijzondere plek, is écht een belevenis! De Metro is weer geopend voor maximaal 2 personen of 1 huishouden in verband met 1,5 meter afstand en een mondkapje is verplicht.

Let op! De escape rooms zijn op dit moment nog beperkt beschikbaar in verband met personeelsuitval door ziekte. Kijk voor de beschikbaarheid van de Metro via onderstaande knop. 

Boek de Metro

Koelcel

Onze escape rooms zijn weer geopend! Afdalen in de buik van het ss Rotterdam is al een avontuur op zich. Maar een Escape Room spelen op zo’n bijzondere plek, is écht een belevenis! De Koelcellen zijn ook weer geopend voor maximaal 4 personen of 1 huishouden per koelcel in verband met 1,5 meter afstand en een mondkapje is verplicht.

Let op! De escape rooms zijn op dit moment nog beperkt beschikbaar in verband met personeelsuitval door ziekte. Kijk voor de beschikbaarheid van de Koelcellen via onderstaande knop. 

Boek de Koelcel

Meetings & Events

Het is weer tijd voor een feestje! Op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats kunnen wij onze prachtige zalen weer verhuren voor jouw meeting of event. Wil je reserveren of heb je een vraag? Stel je vraag aan onze Account Managers van de afdeling Meetings & Events en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Een coronabewijs is een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat u bent hersteld van corona. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

Er kan enkel toegang worden verleend wanneer u een geldig coronatoegangsbewijs en identificatiedocument kunt laten zien. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

Als u nog niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs dan verwijzen wij u ook naar de website van de Rijksoverheid.

Sinds zondag 28 november is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden aan boord van het ss Rotterdam.

Sinds zondag 28 november is het verplicht om een mondkapje te dragen aan boord van het ss Rotterdam.

Absoluut. We hebben in onze hotels strikte maatregelen getroffen om ieder verblijf veilig en verantwoord te laten verlopen.

Op alle reserveringen  zijn de uniforme voorwaarden Horeca van toepassing. Voor de specifieke voorwaarden van een gemaakte hotel- of groepsreservering verwijzen wij u door naar de door ons verstuurde bevestiging.

Nee, bij ons kunt u geen afspraak maken voor een COVID-19 vaccinatie. Het maken van een afspraak kan via de GGD.