Welkom op het ss Rotterdam

Geachte gast,

Welkom aan boord! Nu wij de juiste koers varen richting het einde van het COVID-19 virus vragen wij jullie om nog even vol te houden. Laten we het met elkaar doen, zoals dat de afgelopen tijd ook gebeurde! Er zijn nog een aantal maatregelen die aan boord van ons schip gelden. Zo bieden wij al onze diensten nog steeds op gepaste afstand aan. Wij kijken ernaar uit om jullie weer te ontvangen in al onze outlets!

Basisregels COVID-19

We moeten nog even doorzetten met elkaar en daarom hanteert het ss Rotterdam nog een aantal basisregels. Gepaste afstand is nog steeds erg belangrijk. Om deze reden hanteren we maximaal 1 persoon per lift (tenzij één huishouden) en maximaal 2 personen per toiletgroep. Was de handen regelmatig en blijf bij klachten thuis. Gasten uit het buitenland dienen een negatieve test van maximaal 48 uur te kunnen laten zien.

Terras

Finally! Let’s have a drink!

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten kijkend naar de skyline van Rotterdam. We ontvangen jullie graag weer op ons Lido Terras op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats. Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Reserveren is niet mogelijk op het terras, op basis van beschikbaarheid kun je binnenlopen en plaatsen wij je aan een mooi tafeltje!

Lees meer over het terras

Sunny Side Terrace

Niet getreurd als het Lido Terras vol is, want maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam, ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. Woensdag tot en met zondag geopend van 14:00 uur tot 22:00 uur.

Meer informatie

Ontbijt Lido Grill

Volg ’s ochtends de geur van heerlijke croissantjes en versgebakken broodjes naar het Restaurant Lido Grill op het Promenade Deck. Het ontbijtbuffet is op doordeweekse dagen geopend van 07:00 uur tot 10:00 uur en in het weekend van 07:00 tot 11:00 uur. Bij het inchecken wordt je in een tijdvak naar keuze ingedeeld om het aantal gasten te reguleren.

Lunch & diner Lido Grill

Een lekker gerecht van een echte KOPA houtskooloven? Dat is de specialiteit van het Lido Grill Restaurant! We ontvangen jullie graag weer in ons restaurant Lido Grill op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats. Dagelijks is er de mogelijkheid om te lunchen tussen 12:00 uur en 16:00 uur. Het diner is mogelijk vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur.

Het is verplicht om voor lunch en diner een reservering te maken. Het maken van een reservering kan via deze website.

Lees hier alle informatie

Captains Lounge

We ontvangen jullie graag weer in onze Captains Lounge op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats. De Captains Lounge is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Bij mooi weer openen we de bar pas om 15:00 uur tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag is de bar geopend tot 00:00 uur.

Reserveren is niet nodig, dit gaat op basis van beschikbaarheid. Let op! Voor een High Tea dient wel gereserveerd te worden.

Meer informatie over de bar

High Tea

Het is weer mogelijk om gezellig bij ons aan boord te komen voor een High Tea. Dagelijks kan dit vanaf 15:00 uur of 15:30 uur. Voor beide tijden hanteren we een eindtijd van 17:00 uur. Meer informatie over de High Tea lees je terug op de pagina.

Helaas is het tot nader order niet meer mogelijk om te reserveren voor een High Tea.

Lees hier meer informatie

Ocean Wine Bar

De Ocean Wine Bar is weer geopend! We ontvangen jullie graag weer in onze Ocean Wine Bar op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats. Op vrijdag en zaterdag is de bar geopend van 16:00 uur tot 00:00 uur. Bij mooi weer blijft de bar gesloten en opent de Ocean Wine Bar op het Lido Terras.

Reserveren is niet verplicht. Dit kan bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid.

Helaas is het tot nader order niet mogelijk om te reserveren voor een High Wine.

Lees meer over de bar

Escape Rooms

Hoe dieper je komt, hoe donkerder het wordt. Het metaal zucht en kraakt. Je voelt de historie en ruikt nog steeds de stoomturbines van het machtige schip. We mogen jullie weer ontvangen voor onze escape rooms. De escape rooms zijn te spelen met maximaal 8 personen.

Het reserveren van een escape room gaat op aanvraag. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen via: 010 – 297 30 97. Ook is het mogelijk om de escape rooms online te boeken via de onderstaande knop.

Lees meer over de escape rooms

Rondleidingen

Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren. Een reservering maak je ter plekke en gaat op basis van beschikbaarheid. We hanteren maximaal 100 personen tegelijkertijd. Dagelijks zijn de rondleidingen te lopen tussen 10:00 en 16:00 uur.

Lees hier meer over de rondleidingen

Meetings & Events

Het is weer tijd voor een feestje! Op 1,5 meter afstand met een vaste zitplaats kunnen wij onze prachtige zalen weer verhuren voor jouw meeting of event. Stel je vraag aan onze Account Managers van de afdeling Meetings & Events en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op

Lynbaan Shop

Dagelijks is onze winkel geopend aan boord van het ss Rotterdam. De winkel is op doordeweekse dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en in de weekenden van 09:30 uur tot 17:30 uur. In onze winkel zijn er leuke souvenirs te koop en is tevens ook het startpunt van de rondleiding. Het is ook mogelijk om de leukste souvenirs en merchandise thuis te bestellen via onze webshop. Deze webshop is in samenwerking met Hotel New York opgezet.

Lees meer informatie
superior-room-manhattan-ssrotterdam

Housekeeping

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol van alle hotelkamers en openbare ruimtes. Schoonmaken gebeurt met beschermende materialen (zoals handschoenen en speciale schorten) van het personeel. Om alle contactpunten te reinigen hebben wij gezorgd voor speciale goed werkende desinfectiespray.

Bij stay-overs (meerdere overnachtingen) worden de kamers tussendoor niet meer schoongemaakt. Er wordt een waszak met schone handdoeken e.d. aan de deur gehangen.