Welkom op het ss Rotterdam

Geachte gast,

Welkom aan boord…

Nu wij de juiste koers varen richting het einde van het COVID-19 virus kijken wij ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen aan boord van ons prachtige schip.

De Nederlandse horeca heeft vanaf zaterdag 25 september tot in ieder geval zondag 31 oktober 2021 echter wel te maken met het coronatoegangsbewijs.

Ook het ss Rotterdam heeft als multifunctionele horeca-, congres- en evenementenlocatie te maken met deze maatregelen en volgt de richtlijnen op van het RIVM, de GGD en de Nederlandse overheid. Het coronatoegangsbewijs geldt daarom voor al onze gasten.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan boord!

Aanmonsteren aan boord

Alvorens het schip te betreden vragen wij u (en uw gezelschap) op de kade een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen in combinatie met een geldig identificatiedocument (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Wij wijzen u erop dat enkel toegang kan worden verleend als beide documenten getoond kunnen worden en het gescande coronatoegangsbewijs geldig is. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar zal het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Overige maatregelen

Er gelden naast het coronatoegangsbewijs en identificatie nog twee maatregelen aan boord van ons schip. Voorlopig sluiten onze restaurants en bars uiterlijk om 00:00 uur en daarnaast blijft het dragen van een mondkapje in onze machinekamer tijdens de rondleiding Stoom & Chroom verplicht.

Veelgestelde vragen

Een coronabewijs is een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat u bent hersteld van corona. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

Er kan enkel toegang worden verleend wanneer u een geldig coronatoegangsbewijs en identificatiedocument kunt laten zien. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

Als u nog niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs dan verwijzen wij u ook naar de website van de Rijksoverheid.

Sinds 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht aan boord van het ss Rotterdam.