Welkom op het ss Rotterdam

Geachte gast,

Welkom aan boord! Op een ruim parkeerterrein is er met 580 parkeerplaatsen altijd een plek voor je auto. Je wordt daarna op de kade op gepaste afstand verwelkomd door onze boarding steward die vraagt hoe het met je gaat en  je wordt gewezen op de protocollen en looproutes die aan boord van kracht zijn. Bij een positieve gezondheidscheck word je begeleid naar de speciale ingang om kruisend verkeer te voorkomen. Bij deze ingang staan tevens grote desinfectiestations en aan boord zijn ook voldoende desinfectiemiddelen beschikbaar. Aan boord is éénrichtingsverkeer van kracht en in onze vier liften is maximaal 1 persoon per lift toegestaan.

Ontbijt

Geniet weer van een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant Lido Grill. Daarnaast is het ook mogelijk dat het ontbijt middels roomservice op de hotelkamer wordt geleverd. Doordeweeks ben je welkom van 06:30 uur tot 10:00 uur voor het ontbijt op basis van beschikbaarheid. In het weekend hanteren wij wel shifts voor het ontbijt:

07:00 – 08:30 uur
09:00– 09:45 uur
10:15 – 11:00 uur

Lunch & diner

Het maken van een reservering is verplicht. Let wel door de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Wanneer je geen huishouden vormt dan kunnen er maximaal 2 personen per tafel plaatsnemen. Ben je met meer personen dan kunnen wij wel van 2 tafels een blok maken zodat er maximaal 4 personen aan één blok kunnen zitten. Wanneer je wel een huishouden vormt dan kun je maximaal met 6 personen aan één tafel. Let er bij de reservering op dat wij verder wij ook werken met shifts voor de lunch en diner:

  • Lunch: 12:00 – 16:00 uur
  • Diner zondag t/m donderdag: 17:30 uur, 18:00 uur, 18:30 uur, 20:00 uur, 20:30 uur, 21:00 uur, maximaal 2 uur reserveringstijd
  • Diner vrijdag en zaterdag: 17:30 uur, 18:00 uur, 18:30 uur, 20:00 uur, 20:30 uur, 21:00 uur, maximaal 2 uur reserveringstijd (keuken open tot 22:00 uur)

Reserveer een tafel

Pop-up store ss Rotterdam

Vrijdagmiddag 17 juli  opende het ss Rotterdam officieel de deuren van haar eigen pop-up store in de Koopgoot. In deze ‘Flagship Store’ geeft het ss Rotterdam een voorproefje van het unieke aanbod dat ‘La Grande Dame’ te bieden heeft. Net zoals alle winkeliers uit de Koopgoot is de Flagship Store van het ss Rotterdam dagelijks geopend. Onze bemanning verwelkomt u de  komende maanden graag in de Koopgoot om een rondleiding te geven door de pop-up store.

Meer informatie over de pop-up store

Lido Terras

Sinds 1 juni is het grootste en mooiste terras van Rotterdam weer geopend! Het Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren. Door de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Hou er rekening mee dat wij bij slecht weer gasten helaas niet ter plekke kunnen verplaatsen naar binnen. Klik op onderstaande knop om meer te weten te komen over het menu.

Ontdek het terras

High Tea & Spareribs

Wegens groot succes kunt je nog steeds de hele week thuis genieten van onze welbekende High Tea en Spareribs met onze speciale afhaalservice. Wil je er liever weer op uit? Dan ontvangen wij je vanaf nu ook graag weer aan boord voor een High Tea, High Wine, lunch of diner. In verband met beperkte beschikbaarheid zijn reserveringen mogelijk tot 4 personen en hanteren wij ook diverse aankomsttijden.

Meer informatie

Captains Lounge

Genieten in stijl van de fifties. Droom even weg in de intieme Captains Lounge, de ideale plek voor ultieme ontspanning. Hier kun je in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail. Helaas is er tijdelijk geen live entertainment in de Captains Lounge in verband met de COVID-19 maatregelen. Houd er ook rekening mee dat we doordeweeks en in het weekend aangepaste openingstijden hanteren.

Bekijk de openingstijden

Altijd iets te vieren!

Het leukste feestje is natuurlijk jouw eigen feestje! Een groep vrienden en familie uitnodigen voor een borrel ter ere van je verjaardag, pensioen of jubileum. Heb je iets te vieren en is het feest dat je in gedachte had helaas niet mogelijk omdat er maar maximaal 6 mensen thuis mogen komen? Het ss Rotterdam biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een borrel binnen de geldende maatregelen waarbij 1,5 meter afstand is gegarandeerd en je toch iedereen kunt uitnodigen.

Ontdek alle mogelijkheden

Tours

Sinds 1 juni is het weer mogelijk om, met een vooraf gekocht kaartje via de website, een audiofoonrondleiding te lopen aan boord. Hotelgasten kunnen een ticket kopen bij de Front Office. De audiofoons kunnen worden opgehaald in de Lynbaan Shop op het Promenade Deck. Alle audiofoons worden na ieder gebruik direct gedesinfecteerd. De tourroute is volledig eenrichtingsverkeer om de afstand te kunnen waarborgen. Bekijk de actuele openingstijden van de rondleidingen voorafgaand aan een bezoek i.v.m. alle Corona-maatregelen.

Meer informatie

Escape rooms

Onze Escape Rooms zijn sinds 1 juni weer geopend voor publiek! Het maximum aantal personen per escape room is door de genomen maatregelen echter wel bijgesteld. Voor de koelcellen geldt 4 personen per koelcel of één huishouden. Voor de metro geldt 2 personen of één huishouden. Voor het betreden van de Escape Room dienen de handen te worden gedesinfecteerd en ook ín de kamer is desinfectie aanwezig zijn. Uiteraard zien wij er op toe dat spelers 1,5 meter afstand houden. Na elk spel is een extra tijdsblok vrijgehouden zodat de kamer in zijn geheel grondig kan worden gedesinfecteerd. De escape rooms zijn alleen telefonisch te reserveren  zodat een gezondheidscheck plaats kan vinden.

 

Direct reserveren
superior-room-manhattan-ssrotterdam

Housekeeping

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol van alle hotelkamers en openbare ruimtes. Zo hebben o.a. alle hotelkamers tijdens de lockdown periode een deepcleaning ondergaan. Schoonmaken gebeurt met beschermende materialen (zoals handschoenen en speciale schorten) van het personeel. Om alle contactpunten te reinigen hebben wij gezorgd voor speciale goed werkende desinfectiespray. Hotelkamers worden na check out pas na 72 uur schoongemaakt (zolang de beschikbaarheid het toelaat). Bij meerdere overnachtingen worden de kamers tussendoor niet schoongemaakt. Op verzoek is dit uiteraard wel mogelijk.

Lynbaan Shop

Onze Lynbaan Shop is weer regulier geopend voor alle gasten aan boord. Een mooie herinnering aan je verblijf aan boord of gewoon een leuk cadeautje voor je geliefde? Neem dan een bezoek aan de Lynbaan Shop. Er is extra ruimte gecreëerd om de doorloop en 1,5 meter richtlijnen te waarborgen. Ook de uitgifte van de audiofoons zal plaatsvinden bij de Lynbaan Shop. De openingstijden van de winkel zijn verruimd waardoor je nu de hele dag welkom bent om een leuk souvenir of origineel cadeau te kopen.

Actuele informatie

Shuttle service

Onze shuttle service rijdt tussen het schip en metrostation Rijnhaven. De shuttle rijdt alleen op reservering met maximaal 2 personen. De shuttle is bereikbaar op: 010-297 30 96.

Meetings & Events

Organiseer nu ook weer veilig en verantwoord een meeting of event op het ss Rotterdam. Aan boord zijn uiteraard ook alle voorbereidingen getroffen voor een veilige uitvoer van meetings en events conform alle richtlijnen. Zo kan een meeting of event sinds 1 juni ook weer plaatsvinden in één van onze meeting rooms of authentieke eventzalen en sinds 1 juli wordt dit aantal personen uitgebreid.

Bekijk de mogelijkheden