MariTeam

Wereldhavendagen

Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven tijdens de Wereldhavendagen met dit jaar als thema “MariTeam”. Loop in het weekend van 6/7/8 september over de kades en breng een bezoek aan de diverse imposante schepen of bekijk de spectaculaire demonstraties op het water en het land. Daarnaast is het ss Rotterdam dit jaar tevens weer het vertrekpunt voor alle excursies tijdens de Wereldhavendagen. Bezoek de Wereldhavendagen en kom op plekken waar je anders nooit zomaar komt!

Programma

Zowel op de kade als op het water is er genoeg te beleven. Op de website van de Wereldhavendagen staat een volledig programma van wat er tijdens deze dagen allemaal te doen is in de havenstad. Ook bij ons aan boord kun je zien wat er allemaal aan boord moest gebeuren ten tijde dat het schip nog voer. Ontdek dit allemaal tijdens de speciale Stoom & Chroom rondleiding aan boord op de volgende tijdstippen:

zaterdag 7 september: 11:00 – 12:00 uur & 13:00 – 14:00 uur

zondag 8 september: 11:00 – 12:00 uur & 13:00 – 14:00 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Op zaterdag 7 september 2019, de gehele dag, vindt bij ons op de kade en op het parkeerterrein het festival De Nacht van de Kaap plaats. Dit festival wordt opgezet op onze parkeerplaats en daarom gelden er voor zaterdag 7 september 2019 andere regels omtrent parkeren.

Zaterdag 7 september 2019 is het niet mogelijk om gebruik te maken van het parkeerterrein van het ss Rotterdam.

Er zijn een beperkt aantal plekken gereserveerd voor onze hotelgasten, restaurantgasten en personeel. Bezoekers van de Wereldhavendagen, De Nacht van de Kaap of overige bezoekers dienen de auto elders in de wijk te parkeren.