Het ultieme jazzevent

Zimmerwax

Vrijdag 9 december

Zimmerwax

Zimmerwax_ss_Rotterdam

Het ultieme jazzevent

Op vrijdag 9 december 2022 zal na het grote succes in 2020 het ultieme jazzevent Zimmerwax in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam terugkeren.

De Rotterdamse DJ Erwin Zimmerman hoorde jaren geleden over de vele jazz artiesten die aan boord van het schip hebben opgetreden. Na een nacht hierover wakker gelegen te hebben, inspireerde het hem tot Zimmerwax. Een jazz optreden met muziek van Dizzy Gillespie tot James Moody, van Sarah Vaughan tot Dave Brubeck. En ook Sinatra kan en zal niet ontbreken.  Al deze artiesten speelden ooit aan boord van het ss Rotterdam, in hetzelfde theater waar Zimmerwax zal plaatsvinden.

Erwin Zimmerman neemt je deze avond mee in de verhalen van de artiesten die op het schip speelden. Hij vertelt het verhaal achter het nummer van een artiest terwijl hij hun muziek draait, waarna zijn band, aangevoerd door niemand minder dan saxofonist Benjamin Herman, het roer overneemt. Het belooft absoluut wederom een nostalgische avond te worden. “Je sluit de ogen wanneer het vinyl draait en opent ze weer wanneer de band begint te spelen en wordt zo meegevoerd in de muziek en het daarbij behorende gevoel van toen”.

Hierna is er een afterparty in de Queens Lounge van het schip met DJ Git Hyper & JJAQ waarbij volop gedanst kan worden.

Tickets

Het is mogelijk om je eigen plaatsen te selecteren. We hebben voor deze avond twee type tickets beschikbaar. Tickets voor in de zaal zijn beschikbaar voor €25,00 per persoon. Tickets voor op het balkon zijn beschikbaar voor €22,50 per persoon. Het evenement vindt plaats op vrijdag 9 december en start om 19:00 uur met een eindtijd van 23:00 uur. Klik op deze link om de kaartjes te reserveren en een geslaagde avond is gegarandeerd.

Koop hier je tickets

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,