Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam!

“Het ss Rotterdam, een uniek boot hotel”

Het ss Rotterdam

Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde, het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is met haar 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtige hotel of ook wel boot hotel is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent.

Ondanks dat het schip niet gaat varen stapt u in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de entourage van de fifties; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij hopen u binnenkort op de loopbrug te mogen verwelkomen en verzorgen uw verblijf in het hotel tot in de puntjes!

Unieke ervaring

Het ss Rotterdam straalt een jaren 50 sfeer uit en het ‘Love Boat’ gevoel. Aan boord vindt u veel historische elementen en kunstobjecten. De restaurants de Club Room en het Lido Restaurant zijn zeer sfeervol en kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. In de Ocean Bar en Captains Lounge kunt u o.a. genieten van een high tea, high wine, heerlijke cocktails en er is regelmatig live muziek. Kortom een uniek hotel waar u verblijft in een zeer unieke setting!

Arrangementen

Het ss Rotterdam biedt verschillende arrangementen aan om u een geweldige tijd te laten beleven aan boord van het voormalige cruiseschip. Van overnachting, tot diner, tot high tea, het ss Rotterdam biedt het allemaal aan. Kijk voor meer informatie over de arrangementen en voor bijzonder overnachten op de pagina arrangementen.

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam is goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en per Watertaxi. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de bereikbaarheid.

Boot hotel

 

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda