Just a little pause from making memories

Ertussenuit met een
ontspannende break

Een korte vakantie op je werkplek

Breaks

Toe aan een beetje ontspanning tussen de vergaderingen door? Even bijtanken en inspiratie opdoen? Kies dan voor één van de smakelijke of avontuurlijke breaks.

ssRotterdam_Ambassador_Roos van Leeuwen (4)_1280x600

Smakelijke breaks

Van een verzorgde lunch of brunch in één van de vergaderruimtes tot een high tea. En van een uitgebreid buffet tot een uitgeserveerd diner in één van onze authentieke zalen. Neem plaats aan de sfeervol gedekte tafels en laat u verrassen door onze chef-kok. Liever een compleet verzorgde barbecue op het achterdek? Of een Happy Hour met een drankje en een hapje? We vullen uw wensen graag samen met u in!

ss_Rotterdam_Arrangementen_RIB_experience_websiteformaat 1260x600 (2)

Avontuurlijke breaks

Struin over het schip met één van de rondleidingen, vlieg over het water in een razendsnelle RIB, maak een rondvaart door de haven met de KRVE, een steptour over Katendrecht en de Kop van Zuid met RotterdamIDtours of bekijk onze stad vanaf grote hoogte vanaf de Euromast. Het ss Rotterdam is een goede uitvalsbasis voor tal van uitstapjes en inspirerende, avontuurlijke breaks. Puur voor de ontspanning, voor de motivatie of als teambuilding. Samen met u vullen we uw evenement naar wens in.