Inspire and create new memories

Bijzondere locatie
voor uw zakelijke event

Een "one-stop-ship"

Congressen

Een maritieme congreslocatie, hotel, restaurant en toeristische attractie in één; de unieke en inspirerende locatie om gasten te ontvangen. Het ss Rotterdam ligt op nog geen zeven kilometer afstand van Rotterdam The Hague Airport en slechts vijftig kilometer van Amsterdam Airport. Een uitstekend bereikbare locatie voor maximaal 3500 gasten met 12 eventzalen, 29 meeting rooms, 254 hotelkamers, 580 parkeerplaatsen en meerdere restaurants en bars.

Congressen

Organiseer een één- of meerdaags congres in één van de vele authentieke en inspirerende zalen. Of treed in de voetsporen van Frank Sinatra tijdens een presentatie voor 500 mensen plenair in het Theatre. En wat dacht u van een evenement op de kade met ons roemruchte schip als decor? Wat uw wensen ook zijn, we vullen ze graag samen met u in.

Zalenoverzicht

Van de karakteristieke Smoking Room tot de majestueuze Queen’s Lounge. Het Theatre is uitermate geschikt voor middelgrote congressen tot 500 personen plenair. Op het ss Rotterdam bevinden zich 12 authentieke eventzalen, met elk hun eigen verhaal en sfeer. U vindt onze zalen op het B Deck, Promenade Deck en Upper Promenade Deck.

Zalenoverzicht

Congresarrangementen

Van een ééndaags tot een meerdaags congres inclusief overnachtingen … Om te zorgen dat u verschillende keuzes heeft voor het organiseren van het congres, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Bekijk alle mogelijkheden en kies het arrangement dat het beste bij u past!

Bekijk alle arrangementen

Even bijtanken...
ontdek de overige activiteiten

Toe aan een beetje ontspanning tussen het congres door? Even bijtanken en inspiratie laden? Kies dan voor één van de smakelijke of avontuurlijke breaks.

Bekijk alle mogelijkheden

Deze congresorganisatoren
gingen u voor!

Benieuwd hoe andere congressen zijn verlopen? Lees de ervaringen van anderen en weet wat u kunt verwachten!

Team

Wij organiseren met veel plezier uw event!

Wie zijn wij? Wat is onze werkervaring? Wat is onze mooiste ervaring aan boord? En hoe gaan wij ervoor zorgen dat ook u uw mooiste ervaringen aan boord beleeft? U leest het op onze teampagina.

Leer ons kennen

Contact

Heeft u vragen of wilt u telefonisch de mogelijkheden bespreken? Wij staan u graag te woord. Neem contact op via 010 – 297 30 90 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Inspire and create new memories

Ontdek de sfeer