Inspire and create new memories

Bijzondere locatie
voor jullie zakelijke event

Een "one-stop-ship"

Congressen

Een maritieme congreslocatie, hotel, restaurant en toeristische attractie in één; de unieke en inspirerende locatie om gasten te ontvangen. Het ss Rotterdam ligt op nog geen zeven kilometer afstand van Rotterdam The Hague Airport en slechts vijftig kilometer van Amsterdam Airport. Een uitstekend bereikbare locatie voor maximaal 3500 gasten met 12 eventzalen, 20 meeting rooms, 254 hotelkamers, 580 parkeerplaatsen en meerdere restaurants en bars.

Congressen

Organiseer een één- of meerdaags congres in één van de vele authentieke en inspirerende zalen. Of treed in de voetsporen van Frank Sinatra tijdens een presentatie voor 500 mensen plenair in het Theatre. En wat dacht je van een evenement op de kade met ons roemruchte schip als decor? Wat jouw wensen ook zijn, we vullen ze graag samen met je in.

Zalenoverzicht

Van de karakteristieke Smoking Room tot de majestueuze Queen’s Lounge. Het Theatre is uitermate geschikt voor middelgrote congressen tot 500 personen plenair. Op het ss Rotterdam bevinden zich 12 authentieke eventzalen, met elk hun eigen verhaal en sfeer. Je vindt onze zalen op het B Deck, Promenade Deck en Upper Promenade Deck.

Zalenoverzicht

Congresarrangementen

Online brochure

Van een ééndaags tot een meerdaags congres inclusief overnachtingen … Om te zorgen dat je verschillende keuzes hebt voor het organiseren van het congres, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Bekijk alle mogelijkheden en kies het arrangement dat het beste bij u past! De online brochure geeft een goed beeld van al onze mogelijkheden.

Download de brochure

Even bijtanken...
ontdek de overige activiteiten

Toe aan een beetje ontspanning tussen het congres door? Even bijtanken en inspiratie laden? Kies dan voor één van de smakelijke of avontuurlijke breaks.

Bekijk alle mogelijkheden

Ervaringen

Benieuwd hoe andere bedrijven hun congres aan boord hebben beleefd? Lees hun ervaringen en weet wat jullie kunnen verwachten!

vFAS

“Het is niet eenvoudig om in Nederland een locatie te vinden die beschikt over een congreszaal voor 350 personen, 12 kleine/middelgrote zalen voor workshops én 200 hotelkamers. Het ss Rotterdam had dit allemaal in huis én het is een bijzondere locatie met een heel bijzonder verhaal.”

Lees het hele verhaal

Contactfomulier

Enthousiast geworden en willen jullie contact met één van onze accountmanagers over de mogelijkheden voor jullie congres te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)10 – 206 65 46 of via het contactformulier.

Contactformulier

Inspire and create new memories

Ontdek de sfeer