Huwelijk
Douwe en Amy

Douwe en Amy zeggen JA

Zaterdag 28 april 2018, dat was de dag dat Douwe en Amy elkaar het ja-woord gaven aan elkaar aan boord van het ss Rotterdam. Vanaf dat moment was het bruidspaar Kool officieel man en vrouw.

Hoe zijn jullie terechtgekomen bij het ss Rotterdam?

We wonen in Rotterdam en we wilden graag onze bruiloft ook in Rotterdam laten plaatsvinden. Via een tip van mijn ouders zijn we op het ss Rotterdam gekomen. Mijn overgrootvader was hoofdleverancier voor al het houtwerk van het schip en Douwe zijn grootvader heeft onderdelen geleverd voor de machinekamer. Het was dus voor ons, naast dat het een hele mooie locatie is, ook een locatie met een speciale connectie als je kijkt naar onze familie.

Waarom ss Rotterdam?

We vonden de zalen erg mooi en sfeervol en we vonden het een prachtige Rotterdamse locatie. Wat ook meespeelde was dat we onze hele bruiloft op het ss Rotterdam konden laten plaatsvinden. Het was namelijk voor ons een eis dat we maar 1 locatie wilden hebben.

Hoe werd de locatie gebruikt en waarom op deze manier?

Een fotoshoot op en om het ss Rotterdam. Inloop in de Smoking Room. De Grand Ballroom voor de ceremonie en het feest en de Queens Lounge voor het diner. De Grand Ballroom met de wenteltrap vonden wij een hele mooie ruimte voor de ceremonie, ook was die erg geschikt voor het feest. Op onze bruiloft bleven ongeveer 130 gasten eten en dat paste goed in de Queens Lounge. Tijdens het diner was er een mooie zonsondergang te zien.

Hoe zag de locatie eruit? Wat vonden de gasten daarvan?

Het was prachtig en sfeervol. Het had haast geen extra aankleding/decoratie nodig. Er waren een hoop gasten uit Rotterdam, die verrast waren door deze prachtige locatie.

Terugblik

Wat heeft de bruiloft tot een succes gemaakt?

Ons contact met Ankie, onze accountmanager, was fantastisch! Ze heeft goed meegedacht en het was een goede voorbereiding met veel aandacht voor details en onze wensen.

Tot slot, zou u het ss Rotterdam aanraden aan uw omgeving?

Absoluut!

Huwelijk Douwe & Amy

Gaan jullie ook trouwen?

Zijn jullie geïnspireerd door Douwe en Amy? En willen jullie zelf ook eens kijken wat de mogelijkheden zijn op het ss Rotterdam? Wij staan jullie graag te woord om al jullie vragen te beantwoorden.

Contactformulier