Creating new memories

Wat is er te doen
op het schip?

Luister naar de vele verhalen...

Ontdek het schip

Stap aan boord en in het avontuur! Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim zestig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen. Of ervaar wat Rotterdam nog meer te bieden heeft met de aantrekkelijke combinatietickets. Niet vies van een beetje extra spanning? Laat je dan opsluiten in onze Escape Room! Ook aan onze jonge gasten is gedacht. Vier je kinderfeestje, doe mee aan één van de vele kinderactiviteiten of laat je fantasie de vrije loop in de Playroom. Zin om te shoppen? Bezoek dan onze Lynbaan Shop.

Rondleidingen

Reis met één van de audiorondleidingen door het verleden en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de stijlvolle zalen. Of daal met onze enthousiaste shiphosts of begeleiding af in de imposante machinekamer met haar glimmend chromen bedieningspanelen. Voor groepen verzorgen we graag een rondleiding op maat.

Bekijk alle rondleidingen

Combinatietickets

Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding op het schip voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Remastered.

Bekijk alle combinatietickets

Kun jij ontsnappen?

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot. Er is nu geen ontkomen meer aan: Je móet aan de slag wil je hier ooit uit ontsnappen! Niet vies van een beetje spanning? Stap in onze Escape Rooms en probeer binnen een uur te ontsnappen door alle interactieve puzzels te ontrafelen. Een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de Escape Rooms

Activiteiten aan boord

Er is altijd genoeg te beleven aan boord! Een Workshop Rotterdams, een Kunsttour, of een speciaal evenement … Bekijk onze agenda om te zien wat er op de planning staat!

Bekijk alle activiteiten

Lynbaan Shop

Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.

Bekijk de winkel

Creating new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,