Creating new memories

Wat is er te doen
op het schip?

UPDATE: 13 april 2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te  laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Luister naar de vele verhalen...

Ontdek het schip

Stap aan boord en in het avontuur! Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen. Of ervaar wat Rotterdam nog meer te bieden heeft met de aantrekkelijke combinatietickets. Niet vies van een beetje extra spanning? Laat je dan opsluiten in onze Escape Room! Ook aan onze jonge gasten is gedacht. Vier je kinderfeestje, doe mee aan één van de vele kinderactiviteiten of laat je fantasie de vrije loop in de Playmobil Room. Zin om te shoppen? Bezoek dan onze Lynbaan Shop.

Rondleidingen

Reis met één van de audiorondleidingen door het verleden en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de stijlvolle zalen. Of daal met onze enthousiaste shiphosts of begeleiding af in de imposante machinekamer met haar glimmend chromen bedieningspanelen. Voor groepen verzorgen we graag een rondleiding op maat.

Bekijk alle rondleidingen

Combinatietickets

Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding op het schip voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Miniworld Rotterdam.

Bekijk alle combinatietickets

Kun jij ontsnappen?

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot. Er is nu geen ontkomen meer aan: Je móet aan de slag wil je hier ooit uit ontsnappen! Niet vies van een beetje spanning? Stap dan aankomende zomer in onze Escape Room en probeer binnen een uur alle geheimen van de kapitein en interactieve puzzels te ontrafelen. Een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de Escape Room

Kids zijn speciale gasten bij ons aan boord

Kids aan boord

Kinderen zijn minstens zo welkom aan boord als hun ouders. Voor onze speciale gasten lopen we dan ook graag een stapje extra. Voel je een echte kapitein met je kinderfeestje, doe gezellig mee met één van de activiteiten of laat je fantasie de vrije loop in de Playmobil Room.

Activiteiten aan boord

Er is altijd genoeg te beleven aan boord! Van speciale evenementen tot wekelijks live muziek. Een cursus Rotterdams Lullen, een Kunsttour, of een avond in de Pianobar … Bekijk onze agenda om te zien wat er op de planning staat!

Bekijk alle activiteiten

Lynbaan Shop

Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.

Bekijk de winkel

Creating new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,