Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap op tijd

Ontsnap uit de koelcel onderin het schip

Escape Room ss Rotterdam

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot, de tijd loopt. Er is nu geen ontkomen meer aan… Los de raadsels op, leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten alle mysterieuze geheimen van de kapitein te ontrafelen. Komen jullie er het snelst uit?

 

Escape alert!

Met groot plezier mogen wij melden dat wij binnenkort een nieuwe escape room aan boord zullen openen. Als je niets wilt missen over de opening, het verhaal en de mogelijkheden omtrent de nieuwe escape room, houd dan deze pagina goed in de gaten.

Reserveer nu

Klik hieronder op het slot om de beschikbare data en tijden te bekijken en je reservering door te geven.

Let op:

– Onze escape rooms zijn twee gelijke kamers met identieke spellen
– Het gereserveerde aantal personen is na de boeking definitief en kan na betaling niet meer kosteloos naar beneden worden bijgesteld.

Escape Room ss Rotterdam

Het verhaal is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein eind jaren ’90 ten tijde dat de rederij Premier Cruises het schip overnam van de Holland-Amerika Lijn en het schip de naam ss Rembrandt kreeg. Werk samen als een team om de geheimen te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de escape room! Kom achter de ware ik van je medespelers en leer je collega’s, vrienden of familie beter kennen tijdens het interactieve spel. Jullie hebben precies 60 minuten. Spanning en sensatie, dat zijn de sleutelwoorden van de Escape Room ss Rotterdam.

 

Heb jij onze escape room al gespeeld?

Recordtijd

De recordtijd van onze Escape Room is 28 minuten en 17 seconden. Zijn jullie sneller?

Slagingspercentage

Het slagingspercentage is 40%. Lukt het jullie om je hierbij aan te sluiten?

Bezoekersaantal

Meer dan 3.500 groepen gingen jullie al voor. Behoor jij straks ook bij de groep die onze Escape Room al heeft gespeeld?

Groepen

In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt een escape room vaak ingezet als activiteit met collega’s. De escape room is geschikt voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per koelcel. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 16 personen tegelijk gespeeld worden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Maak de belevenis compleet

Het is uiteraard erg leuk om collega’s, vrienden of familie tijdens deze spannende activiteit beter te leren kennen. Deze beleving kan ook goed worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting.

méér escape room

Combinatietickets

Wilt u weten wat u voorafgaand of na de escape room kunt doen? Een lekkernij, een lunch of diner voor of na deze unieke belevenis?

Warme drank met taart | €6,95

Koffie of thee met een lekkernij uit de Captains Lounge.

Borrelarrangement | €21,50

1-uurs borrelarrangement (onbeperkt bier, frisdrank en huiswijn) met 2 borrelhapjes p.p.

Chef’s menu | €41,50

3-gangen Chef’s menu incl 2 drankjes (bier, frisdrank of huiswijn)

Captain's lunch | €16,-

Captain’s lunch (3 soorten brood met carpaccio, tonijnsalade & kroket) incl 1 drankje

Chef's daily special | €27,-

Chef’s Daily Special incl 1 drankje (bier, frisdrank of huiswijn)

Openingstijden & reserveren

Openingstijden

Zondag t/m woensdag:     11:30 – 21:30 uur
Donderdag t/m zaterdag: 11:30 – 23:00 uur

Reserveren

Escape Room ss Rotterdam is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Het is noodzakelijk dat er van tevoren wordt gereserveerd via onderstaande ‘reserveer direct’ knop. Ben je met meer dan 16 personen, bel dan naar 010 – 297 30 97 of stuur een e-mail naar restaurant@ssrotterdam.nl, want dan maken wij graag een offerte op maat.

 

Maandag t/m woensdag €120,00 per escape room
(4 t/m 8 personen)

Donderdag t/m zondag €140,00 per escape room
(4 t/m 8 personen)

 

Creating New Memories

Ontdek de sfeer