Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap op tijd

Ontsnap uit de koelcel onderin het schip

Escape Room ss Rotterdam

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot, de tijd loopt. Er is nu geen ontkomen meer aan… Los de raadsels op, leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten alle mysterieuze geheimen van de kapitein te ontrafelen. Komen jullie er het snelst uit?

Reserveer nu

Klik hieronder op het slot om de beschikbare data en tijden te bekijken en je reservering door te geven:

Escape Room ss Rotterdam

Het verhaal is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein eind jaren ’90 ten tijde dat de rederij Premier Cruises het schip overnam van de Holland-Amerika Lijn en het schip de naam ss Rembrandt kreeg. Werk samen als een team om de geheimen te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de escape room! Kom achter de ware ik van je medespelers en leer je collega’s, vrienden of familie beter kennen tijdens het interactieve spel. Jullie hebben precies 60 minuten. Spanning en sensatie, dat zijn de sleutelwoorden van de Escape Room ss Rotterdam.

 

Groepen

In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt een escape room vaak ingezet als activiteit met collega’s. De escape room is geschikt voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per koelcel. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 16 personen tegelijk gespeeld worden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Combinaties

Het is uiteraard erg leuk om collega’s, vrienden of familie tijdens deze spannende activiteit beter te leren kennen. Deze beleving kan ook goed worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting.

Openingstijden & reserveren

Openingstijden

Zondag t/m woensdag:     11:30 – 21:30 uur
Donderdag t/m zaterdag: 11:30 – 23:00 uur

Reserveren

Escape Room ss Rotterdam is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Het is noodzakelijk dat er van tevoren wordt gereserveerd via onderstaande ‘reserveer direct’ knop. Ben je met meer dan 16 personen, bel dan naar 010 – 297 30 97 of stuur een e-mail naar restaurant@ssrotterdam.nl. want dan maken wij graag een offerte op maat.

Maandag t/m donderdag vanaf €17,50 p.p.
Vrijdag t/m zondag vanaf €20 p.p.

Creating New Memories

Ontdek de sfeer