Tasting New Memories

Ontdek de restaurants en bars aan boord

Tasting new memories

Restaurants

Welkom aan boord van het ss Rotterdam, waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren in twee van onze meest geliefde restaurants: de Club Room en het Lido Grill. Elk met een eigen unieke sfeer, bieden ze smaakvolle opties voor iedereen, van een uitgebreid diner tot een ontspannen lunch met uitzicht.

Lido Grill Restaurant

Lido Grill, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in Lido Grill graag tijdens het ontbijt, lunch en diner met heerlijke gerechten. Ook ben je van harte welkom voor een high tea!

Ontdek Lido Grill

Club Room

Nog steeds op dezelfde plek op ons prachtige schip, maar toch in een nieuw jasje. De Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Onze Chef-kok Tony Strijk bereidt samen met zijn team een menu die jullie zal verrassen dankzij de unieke smaaksensaties. Met veelal seizoensgebonden en producten van Nederlandse bodem is de Club Room vers en verrassend, even eigentijds als speciaal.

Ontdek Club Room

Proost op nieuwe herinneringen aan boord van het ss Rotterdam!

Toasting to new memories

Bars

Ontdek de charmante ambiance van de Ocean Wine Bar en de Captains Lounge aan boord van het ss Rotterdam, waar je kunt genieten van lekkere drankjes en ontspannen momenten. Nuttig een lekker stukje gebak met een kopje koffie in de Captains Lounge om je dag te starten of drink een uitstekende wijn in de Ocean Wine Bar en kom tot rust met uitzicht op de skyline van Rotterdam!

Ocean Wine Bar

Op zoek naar ontspanning? De Ocean Wine Bar is de ideale uitvalsbasis aan boord van het ss Rotterdam. In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes. In de Ocean Wine Bar herleven de tijden van de cruises en serveren we heerlijke wijnen speciaal geselecteerd door onze sommelier. Ontmoet elkaar op deze geweldige plek!

Ontdek Ocean Wine Bar

Captains Lounge

Droom even weg in de intieme Captains Lounge, de ideale plek voor ultieme ontspanning, gelegen op het Main Deck aan de overkant van de hotelreceptie. Hier kun je in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail. Geniet van goede producten, samen wegdromen of juist ontspannen werken in de Captains Lounge.

Ontdek Captains Lounge

Terras

Het Lido Terras is vanaf 1 april geopend bij mooi weer! Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. Niet alleen hotelgasten, maar ook gasten die niet in het hotel verblijven, zijn van harte welkom. Voor de kleine kapiteintjes is er een pierenbadje waar zij in de zomer verkoeling kunnen opzoeken. Klik hier voor de veelgestelde vragen over het restaurant en terras.

 

Vertoeven op het Lido Terras!